Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR + 1 Více
Jeanette Macháčková
K paní doktorce chodím přes deset let. Její práce je vždy perfektní, není nic co bych mohla vytknout. Nesnaží se z pacientů tahat peníze, opravila mi špatné zákroky od jiných zubařů, trhání osmiček bezbolestně, i po zákroku. Děkuji za skvělý přístup a péči.
velmi vděčná pacientka
K paní doktorce chodím snad víc jak 20 let. Je velmi pečlivá, citlivá a její práce velmi kvalitní. Vždy jsem byla u zubaře "hysterka" , která omdlívala, zvracela apod.. Toto jsem paní doktorce hned na začátku řekla a její přístup byl tak skvělej, že od té doby tyto problémy nemám. Velmi doporučuji.
katchenka5
K pani doktorce chodim uz od zakladky a lepsi zubarku by si jen malokdo umel predstavit. Mila, laskava, opravdu pecliva. Co se tyce poplatku - rozhodne to neni zubarka, ktera by z lidi zdimala penize, ba naopak. To by si mel spis kazdy uvedomit u jake je pojistovny, kdyz uz chce nadavat ;) Jinak vse je o komunikaci - lina hubicka = hole nestesti a to se to pak jednoduse nadava... Naprosta spokojenost s pani doktorkou i sestrickou!
Stanislav Zajíček
Jako pacient bych pani doktorce rád poděkoval za dokonalou péči. Díky jeji laskavosti, profesionalitě a vždy dobre náladě se zubarske křeslo meni v místo příjemného odpočinku. Děkuji!!!
Lenka
Vždy jsem se velmi bála zubaře, ale u paní této doktorky se vůbec nebojím, dokonce se tam i těším. Už k ní chodí i můj syn.
novak
Nejhorsi doktorka, jakou jsem kdy zazila. Umyslne ignoruje kazy, aby pak mohla dat celou korunku/mustek. Od pani doktorky jsem odesel, nebot jsem byl velmi nespokojen a i kdyz nejsem zubar, zdravy rozum mi velel utect, dokud v tech ustech jeste neco mam. U nove pani doktorky jsem se zhrozil: nasla mi hned 3 nove kazy (ackoliv posledni kontrola u Dr. Stepanske 3 mesice zpet byla v poradku) a sdelila mi, ze vsechny korunky, ktere mi Dr.Stepanska delala, jsou udela spatne, nesedi, spatne vycistila koreny a nektere dokonce vubec. Stejne tak plomby jsou udajne lajdacky udelane (ani se nedivim, dokonale to pasuje do moji zkusenosti, kdy mi veskere plomby od Dr. Stepanske do mesice vypadnou a pani "doktroka" pak inkasuje petistovky dal a dal a dal, nema to konce. I pres viditelne obnazovani krcku nedoporucila hygienistku/paradentologa, jak je jinde beznou praxi, zadne mezizubni kartacky, nic...kdyz jsem ji upozornil na zcela viditelnou vec, tj, ze se mi neustale obnazuji krcky, rekla jen Hm. NEDOPORUCUJI!!
katkak
Navštěvuji paní doktorku již od střední školy, nyní k ní chodíme celá rodina i s dětmi a je skvělá. Všem ji mohu doporučit. Nesnaží se jen vybírat od pacientů peníze, ale opravdu jim pomoci. Všechny zákroky, které nám kdy dělala, dopadly dobře, zuby máme v pořádku a nebolí nás. Děkujeme paní doktorko!!
Pani doktorka robi len svoj biznis. Najradsej by vrtala zdrave zuby, aby mala vela peniazkov. mam pocit ze umyselne nechava prist problem do stavu ked je riesitelny len tou najdrahsou liecbou ...to ze pridete o zub ju nezaujima . taktiez radu od nej necakajte .
Ak chcete mat vsade vela blomb a vyrvane zuby , vrele odporucam..
Paní doktorka je nejlepší zubař, se kterým jsem se doposud setkala. Je velmi vstřícná a laskavá a člověk se v ordinaci cítí dobře, i když mám ze zubařů díky předchozím zkušenostem docela strach. Velmi doporučuji!
nej
Upravit nebo spravovat profilZubaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Brně