Z. H.
Výborná a ochotná lékařka. Skvělý přístup k pacientovi, který vzbuzuje důvěru. Nenavštěvuji zubní ordinaci často, ale vždy jsem odcházel velmi spokojen. Má prostě zlaté ruce!!! Děkuji.
Coralina
K paní doktorce jsem chodila od malička. Nikdy jsem neměla větší problém, ale až s odstupem času vidím, jak péči zanedbala. Byla jsem na prohlídce kvůli bolesti zubu, našla tam kaz, a ten tedy spravila (amalgámem, i když jsem měla možnost fotokompozitní výplně, protože jsem byla v tu dobu těhotná, ale nikdo se mě neptal a šup a byl tam amalgám!), nicméně po čtvrt roce mě zub začal znovu bolet. Objednala jsem se už k jinému zubaři, a ten objevil, že pod VŠEMI plombami od paní doktorky Moučkové jsou kazy, a hlavně i vedle zubu, který spravovala naposled, je také! Jak je tohle možné? Paní doktorka nikdy nedělala rentgen, vždy jsem odcházela se slovy "Vše je v pořádku", ale bohužel nebylo. Takže teď si nechám zuby spravit od nového zubaře, bude to trochu běh na delší trať, ale aspoň se mi dostane pořádné nezanedbané péče.
Velká nespokojenost.
skrypko
Naprosto profesionální,pečlivý,důvěryhodný a především šetrný přístup. Práci kterou paní doktorka Moučková a její asistenti odvádí hodnotím maximálním počtem hvězd a zároveň děkuji za kvalitní ošetření.
Pacientka
Paní zubařka Moučková je velmi šikovná. V člověku vzbuzuje důvěru a klid. Není z ní cítit spěch, neochota se s člověkem pobavit o jeho potížích. Jedinou nevýhodou je snad jen nemoderní vybavení ordinace, ale to se časem třeba změní.
Paní doktorka je velmi ddobrá zubařka. Její přístup je velice pečlivý a ohleduplný. Za dobu co k ní chodím což je již několik let, nemohu říct nic špatného. S její prací jsem naprosto spokojena!