Tereza Gulová
Nejlepší paní zubařka. Chodím k ní už 15 let a vždy se snaží najít nejlepší způsob jak pomoci. Objednání přes SMS či telefon. Při prevenci pečlivá, vše vysvětlí. Při problému také, snaží se pomoci co nejlépe a nejrychleji. Moc příjemná paní doktorka i sestřičky. Velice empatická a vstřícná. Objednání vždy na čas, max chvíli si člověk posedí v čekárně, ale není to na půl dne. Už k ní chodí i mé děti a i když jsou malé, k zubaři se vždy těší a spolupracují.
Luboš Z
Jak já se hodně bojím zubařů - tak paní doktorka je strašně moc hodná a šikovná.
Jsem rád,že mám zrovna jí.
Všechno perfektně vysvětlí
Není na člověka nepříjemná jako jiní doktoři
Oceňuji její lidský přístup
Více takových lékařů - které jejich práce baví
ja
zubarka i segra jsou skvely, vrtani setrne a bez vetsi bolesti a bez umrtveni
Sice nechodím k paní doktorce ještě tak dlouho, ale jsem s ní absolutně spokojená, přijdu na řadu přesně v ten čas, na který jsem domluvená, před jakýmkoliv úkonem je mi vysvětleno, co paní doktorka bude dělat. Po předchozí zkušenosti s velmi špatným zubařem je paní doktorka příjemnou změnou. Vůbec nepotřebuji umrtvující injekce, protože každý úkon provádí co nejšetrněji, že to vůbec nebolí. Navíc i prostředí ordinace je velmi příjemné, sestřička také skvělá. Ráda bych jí všem doporučila, ale bohužel již nové pacienty nepřijímá.
MUDr. Kočí vždy odvede perfektní práci. Jsem s ní maximálně spokojená. Velmi příjemná, pokud jsem objednána na určitý čas, nečekám hodiny než na mne přijde řada. Jen kdyby takhle fungovali všichni lékaři
K paní doktorce chodíme celá rodina, naše malé děti se vůbec nebojí vyšetření, pětiletá dcerka neplakala ani u vrtání.
kristýna
Paní doktorka je opravdu velice vlídná, příjemná, ochotná vše vysvětlit, zvažuje každý krok. Jsem s ní velice spokojená.
M.M.
jsem s paní doktorkou velmi spokojena, je snad jediný zubař kterého se nebojím, je citlivá a příjemná. doporučuji