Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolíNa teto adrese lékař přijímá pacienty na pojišťovnu
Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolíCeník
Dřív jsem z paní doktorky takový pocit neměla, nicméně v posledních letech vnímám obrovský propad empatie a naopak velmi zvýšenou hladinu povýšenosti. Taktéž s léčbou není zrovna spokojenost. Nebýt perfektní sestřičky, už bychom byli pryč.
M. Plačková
Na paní doktorku nedám dopustit!! Je to výborná dětská lékařka, vždy nám pomohla, má mou 100% důvěru. Navíc je moc milá, ochotná, vždy všechno vysvětlí a poradí. Po přestěhování máme několik dětských lékařů v našem okolí, ale raději budu dojíždět, paní doktorku bych neměnila!!
marekblazej
Moje dcera měla pořád silný kašel a nic,co nám pí.doktorka předepsala nepomáhalo.Po delším čase,jsem požádal,aby nám vystavila doporučení na alergologii.Paní doktorka nám řekla,že je to zbytečné a dále malou léčila drahými sirupy,kte
ré ovšem nezabíraly.Změnili jsme lékaře a nová doktorka nám ihned vystavila žádanku na alergologii,kde zjistili,že dcera má alergii.Nikdy bych již své dítě nesvěřil do rukou pí.doktorky Klegové
Lucie
Paní doktorka je výborná. Nikdy ni nepodcenila a vždy mi ochotně pomohla a poradila.
velmi dobrý přístup k dětem i rodičům ,paní doktorka vysvětlí , zkozultuje , poradí .........doporučuji .....mám skušenosti již 14 let
Je prostě výborná a citlivá
napiště proč jste nebyla spokojena
Procházková
Pomuze kdyz je trevba je vyborna lekarka a take osobubka ktera se snazi pomoct
Paní doktorka je skvělý lékař i žena,když ji srovnám se svou pediatričkou,tak je to veliký rozdíl a navíc jsem také zdravotník,takže i z tohoto pohledu ji mohu posoudit jako úžasnou lékařku.Jsme s mým synem oba nadmíru spokojeni.
Andrisová Petra
S paní doktorkou jsem velice spokojená, vždy pomůže, pokud to není nutné nepíše antibiotika, vše vysvětlí. Moji kluci ji mají rádi. Paní sestřička je také suprová, vždy milá a ochotná pomoci. Po telefonu se také můžeme kdykoli domluvit, zeptat. Jsem ráda, že je naše lékařka.
Upravit nebo spravovat profilPediatři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Ostravě
Pediatři s Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna v Ostravě
Pediatři s Oborová zdravotní pojišťovna v Ostravě