Mgr. Světlana Vaculovič Poláchová

Psycholog Více

Hodonín 1 adresa

Nabízím pomoc při řešení Vašich potíží v oblastech osobních, rodinných i v oblasti mezilidských vztahů obecně.
Základem mé práce jsou:
DŮVĚRA a POCHOPENÍ - v bezpečném a klidném prostředí se můžete svěřit s čímkoliv, co Vás tíží a vše zůstane vždy pouze mezi námi.
ODBORNOST: Psychologem jsem již 17 let. Mám zkušnosti s prací s dětmi, dospívajícími i dospělými v oblasti poradenství, diagnostiky, krizové intervence i terapeutické péče.
SOUKROMÍ: Pracuji pro své klienty. Nikoliv pro pojišťovny, školy či stát. Nejsem tedy nikým nucena do stanovování diagnóz, naplňování statistik a zejména k odesílání informací o tom, co spolu probíráme. Umožňuje mi to se zcela soustředit na každého jednotlivého klienta tak, jak to potřebuje právě on, bez jakýchkoliv omezení a sdílení informací s někým dalším. Proto je moje praxe soukromá, tedy hrazena přímo klienty. PRACUJI PRO VÁS.

Psycholog Hodonín - Mgr. Světlana Vaculovič Poláchová- soukromá psychologická praxe pro děti, dospívající a dospělé
Masarykovo nám 21, Hodonín

Přijímám: dospělí, děti jakéhokoliv věku

Zobrazit ostatní profily psychologů v okolí

Nejčastěji hledané služby

Individuální psychoterapie (50 minut)

Psychologické konzultace

Ostatní služby

Masarykovo nám 21, Hodonín

800 Kč

Názory pacientů se rychle objeví

Napište svůj první názor

Už jste navštívili Mgr. Světlana Vaculovič Poláchová? Podělte se o svůj názor. Ostatní pacienti budou vděční za pomoc při výběru nejlepšího specialisty.

Přidejte svůj názor