Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolíCeník
Paní doktorku znám již mnoho let, a přestože již bydlíme úplně jinde, stále za ní s holkama dojíždím. Má mojí naprostou důvěru a vím, že je skvělý odborník.
Je něco jako náš rodinný lékař.
Jsem s paní doktorkou velmi spokojená, samozřejmě k ní neodmyslitelně patří úžasná sestřička. Je to můj třetí pediatr a vím, že konečně nemám důvod ji měnit.
Výborná lékařka se vstřícnou a veselou povahou. Vždy poradí, pomůže, ale i vynadá je-li třeba. Naše děti ji i setřičku mají rády. Ani očkování tedy není žádná tragédie. Lepší bych sotva hledala.
Dobrý den ,pani doktorka je skvělý odborník,vždy nám dobře poradí,jeji sestřička je moc milá a přijemná a s dětmi to opravdu umí.Chodíme k pani doktorce vic jak 4 roky,a i ted když jsme se přestěhovaly přes celou Prahu,rozhodně pani doktorku měnit nebudem a rádi si za pani doktorkou dojedeme.
Karel Švec
Chodil jsem k paní doktorce od malička a mám s ní jen ty nejlepší zkušenosti. :)
Pichová
Výborná, pečlivá, spolehlivá, se svým personálem skvělá pro děti.
Petra K.
Vyborna pani doktorka a vyborne sestricky. Chodila jsem k ni jako dite a ted k ni chodime s moji dcerou a jsem hrozne spokojena, ze stale ordinuje :o) perfektni
Zezulová
Nejlepší paní doktorka,kterou jsem si mohla vybrat.Jsem s ní nad míru spokojená.Kdykoli přijdeme je na nás milá,ochotná a vždy poradí a pomůže.Oceňuji její profesionální přístup k dětem.Umí si je vždy získat.Jako i v našem případě.Se sestřičkou jsme také spokojeni.Je vždy milá a usměvavá.
Lucie Naxerová
Moc fajn pani doktorka s obrovským zájmem o děti a jejich problémy. Sestřičky jsou taky vynikající.
Veronika Vítová
Skvělá lékařka! Profesionál se srdcem na pravém místě a krásným přístupem k dětem. S bohatými zkušenostmi a skvělým vkusem pro výběr sestřiček.
Upravit nebo spravovat profilPediatři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Pediatři s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze
Pediatři s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Praze