Oborová zdravotní pojišťovna

Zobrazit ostatní profily dermatologů v okolí

Umístění: Zlínská poliklinika a.s. dermatoskopie

Byla jsem objednaná 3 týdny dopředu 12 poledne. Na řadu jsem se dostala o 2 hodiny později. Problém je ten, že paní doktorka nemá napsáno v ordinačních hodinách přestávku na oběd a tak si každá po sobě se sestrou vezmou pulhodiny a nezajímá je, že čekárna je plná. Celková prohlídka s předepsáním léků u mě trvala 3 minuty. Ordinaci chybí organizace.

Umístění: Zlínská poliklinika a.s. znaménka, bradavice, seborea

S paní doktorkou jsem byla spokojená. Ošetření dětí probíhalo rychle, pečlivě, vše vysvětlila, poradila, dala doporučení na chirurgii k odstranění znamének, odstranila bradavici z chodidla. K dětem je milá, zvládá je s přehledem, nedramatizuje. Sestřička je také ochotná a rychlá.

Pro mě je to opravdu super doktorka. Pečlivě prohlédne, poradí a hlavně pomůže. Příjemná a pěkný přístup k pacientovi. Jsem s ní moc moc spokojená a můžu jen doporučit. Hanka

1 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz

Dobrý den Sadílek.Mám horské slunce s hořákem Tesla RVK 125 a nevím,jaké ultrafialové záření z něj vychází?Mám ho raději vyhodit,nebo se dá sem tam použít?Vitamín D se v zimě může hodit.Za odpověď děkuje

Rozhodně bych nepoužívala.

MUDr. Světlana Nečasová