Erik
Pan doktor Veverka je profesionál s velkými skušenostmi a příjemným jednáním. Po úrazu mi zůstala jen malá část zubu, pan Veverka mi na ní nasadil korunku která je naprosto nerospoznatelná od ostaních zubů - opravdu kousek umění. Doporučuju
Anela
MUDr. Veverka je velmi ochotný, svědomitý, pečlivý, pospraví nespravitelné!!!
Sestřička rovněž velmi milá a ochotná.
Vřele doporučuji.
R. Čámská
Pan doktor je výborný lékař, příjemný, hodný, citlivý. sestřička je velmi milá. Do jejich ordinace se vždy těším, jdu tam beze strachu ze zákroků. Mnohokrát děkuji! R. Čámská
Pan doktor je velmi pečlivý, příjemný, vysvětlí možnosti zákroku, doporučí ten nejvhodnější, provede kvalitní ošetření. Sestřička je milá, při objednávkách se snaží pacientům vyjít vstříc. Moc oběma děkuji.
Eva Kottková
Pan doktor Veverka je profík který mě udělal suprově zubní protézu. Nikdo ještě nepoznal že to nejsou mé zuby a nemusím používat ani žádná lepidla.
profesionál, příjemný člověk.
pan doktor ma ty nejzlatovejsi ruce pod sluncem.
Jsem pacientkou pana doktora již 31 let. Je to výborný a laskavý lékař .Jsem velice ráda, že jsem v jeho péči. Věřím mu na 100 %.
Ševčíková Danuše
Jagoš
Celá rodina je velmi spokojena dá se říci že se jedná o rodinného lékaře jak si je představujeme. Pečlivý ,vysvětlí co a proč dělá. Ošetření je v rámci možnosti :-) šetrné.
Katy Youngova
velmi prijemny pristup k pacientovi (plati i pro sestricku), setrne osetreni
Upravit nebo spravovat profilZubaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Zubaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze