Romana Hořínková
Velká spokjenost vždy mi všechno vysvětlení a na jakýkoliv dotaz odpoví (je třeba se ptát) vždy mi vyšel vstříc. Chodíme k němu všichni ( 3 generace)
oberslikovapavla
Píši holá fakta.Můj 70-letý tatínek byl 17.1.2014 v dopoledních hodinách u pana Horka na poliklinice ve Velké Bíteš pro velmi špatný zdravotní stav. Přes noc zvracel měl střevní problémy a zvýšenou teplotu.Jelikož v té době zrovna údajně řádily na Bítešsku střevní chřipky,přiklonil se pan doktor automaticky k této diagnoze a poslal ho domů s antibiotiky.Tatínkův stav se nezlepšoval,ale přesto celá naše rodina věřila diagnoze pana doktora.Na večer tentýž den mi tatínek volal,chtěl znovu k doktorovi.Jeli jsme autem k němu domů,kdy Horek už na nás čekal.Promačkal mu břicho a píchl NOSPU společně s něčím,co už bohužel nevím.Byla jsem toho svědkem.Tlak mu nezměřil.Přivezla jsem tatínka domů,bylo po 18,00 hodině a v 20,30 hodin 17.ledna 2014 zemřel. Nikoho s tímto svědectvím neobviňuji.
František Blecha
Názor na lékaře : Nevhodné až vulgární komentáře. Snaží se být za každou cenu vtipný. Na léčení nevhodný. Osobní zkušenost.
Eric Cantona
S péči pana doktora jsem velmi spokojen, k pacientům má lidský přístup. Je to absolutní profík, jednička v oboru :-)
L. J.
Neřekl bych, že je jen na chřipku a angínu, řekl bych, že vždy včas rozeznal, jestli jde o větší problém a okamžitě odesílal na specializovaná pracoviště. Co bych vytknul je opravdu nešetření antibiotiky, jinak výborný :-)
Tinka Svobodová
Musím ohodnotit na výbornou. Tento lékař je nejen výborný diagnostik s profesionálním přístupem ke klientům, ale i se rychle umí rozhodnout.Je empatický a díky svému šarmu a vtipu dokáže povzbudit pochmurnou náladu nemocného.Mohu jen DOPORUČIT!!! Prostě pěji na jeho adresu ódu na radost a profesionalitu.
Marie Chylíková
Já, spolu s mojí dcerou a tatínkem chodíme k panu doktorovi mnoho let. Pan doktor je nejenom vynikající lékař, ale i velmi dobrý psycholog. Vděčíme mu nejen za navrácené zdraví, ale i za podporu psychickou. Pane doktore, moc Vám děkujeme :-). Držte se a dělejte svou práci tak, jak doposud.
bítešák
Vždy ochotný ve svém jednání, zkušený praktik, pozitivně dovede ovlivnit psychiku člověka :) Je mu vlastní empatie, tak jak by lékaři měla být.
Spokojenost. aaaaalidský přístup
Vynikající lékař, jsem velmi spokojen. Z.R.
Upravit nebo spravovat profilPraktičtí lékaři v Žďáru nad Sázavou
Více (14)Praktičtí lékaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Velké Bíteši
Praktičtí lékaři s Všeobecná zdravotní pojišťovna v Velké Bíteši
Praktičtí lékaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Velké Bíteši
Praktičtí lékaři s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Velké Bíteši
Praktičtí lékaři s Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna v Velké Bíteši