Ord. praktického lékaře stomatologa
Vokolkova 456/27, Děčín

Zobrazit ostatní profily zubařů v okolí

Jedním slovem SKVĚLÁ , vždy poradí, pomůže , u této se nebojím a od jisté doby docházím dvakrát do roka na pravidelnou kontrolu Ivoš

trhání vrtání další rady přístup prostě profesionál moc děkuji jaromír vacek

Díky dlouhé cestě a náhodě jsme se dostali do ordinace Dr.Živné.A jsme opravdu vděční.Je velice vstřícná,milá,profesionální,poradí,uklidní a najde řešení.Každý jeden zoubek zachrání.S lepším přístupem jsme se nesetkali.Kéž by bylo více tak lidských a fajn lékařů.Má zlaté ruce i srdce.Pochvala patří i ochotnému kolektivu.Přejeme všem hodně zdraví a děkujeme za péči.

Opravdu vynikající stomatoložka. Proto má taky plný stav(na stěstí sem se vešel i já:-)).

MUDr.Svatava Živná je velmi příjemná lékařka,která dokáže vždy perfektně pomoci pacientovi. Mám ty nejlepší zkušenosti. Vysvětlí problém,poradí a tak by to mělo ve zdravotnictví v dnešní době vypydat. Většinou každý má ze zubaře strach, samozřejmě i já,ale u paní doktorky je vždy dobrá nálada a pohoda. Její kladný přístup k pacientům pomáhá uvolnit strach, se kterým tam většinou přichází každý. Dík paní doktorce i jejímu personálu.

Křivanová B.

Dobrá lékařka, která se snaží vždy pomoci,u jiného lékaře bych už měla dávno klapačky.Celý kolektiv se snaží pacientům vyjít vstříc.

je to pani doktorka kam se i tesim.) je fajn

T

NEJLEPŠÍ STOMATOLOŽKA JAKOU ZNÁM.MÁ LIDSKÝ PŘÍSTUP A ROZUMÍ SVÉ PROFESY.

perfektní stomatolog a vřele doporučuji.Jsem v ošetřování p.doktorky od mala a její přístup je SKVĚLý!!!

Velice vstřícné a milé chování k pacientům.Než zahájí lečbu či zákrok,vše pečlivě vysvětlí jak bude postupovat a z jakého důvodu.Upozorní na možná rizika,navrhne varianty léčby.Léčí úspěšně připady,které by jiný stomatolog řešil odstraněním zubu.Vždy se snaží udělat pro pacienty maximum.Domácí prostředí ordinace vytváří mezi pacienty pohodu a uvolnění.Manželé Živný jsou oba stomatologové,kteří vytváří čest české stomatologii.