Centrum ambulantní gynekologie a primární péče
Orlí 10, Brno

Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolí

Umístění: Centrum ambulantní gynekologie a primární péče Jiný

Skvělá paní doktorka, citlivá, lidská, odbornice, milá. Su moc vděčná za setkání s ní a její cenný přístup i rady a podporu.

T
Umístění: Centrum ambulantní gynekologie a primární péče Jiný

Paní doktorka je člověk na svém místě Velmi empatická, milá a ochotná nabídnout tu nejlepší možnou péči.
Její znalosti přesahují obor gynekologie a dokáže tak vždy nabídnout jak klasickou, ta alternativní léčbu. Vždy jedná s respektem a vyšetření je velmi citlivé. Nikdy jsem nebyla spokojenější, z celého srdce doporučuji !

Umístění: jiné místo preventivní prohlídka

Paní doktorka je velmi milá a plně respektuje své pacientky. Oceňuji zejména to, že podá informace z klasické i alternativní medicíny a rozhodnutí nechá na mně.

Umístění: Centrum ambulantní gynekologie a primární péče Preventivní prohlídka

Nepoznala jsem lepší lékařku. Moc děkuji za její citlivost, vstřícnost, lidskost. Je ochotná vyslechnout a poradit i ve věcech, které by ji vůbec nemusely zajímat. Mám k ní velkou důvěru.

Umístění: Centrum ambulantní gynekologie a primární péče Tehotenstvi

Nikdy som nezažila lepšiu doktorku, ani lepší prístup v zdravotníctve vôbec. Je to úžasná žena a vnimava odborníčka. Poradí, odpovie na otázky, uprimne sa zaujíma o problémy, pristupuje holisticky a má na pacientky čas! Klobúk dolu!

Pani doktorka je uzasny clovek a skvely lekar! Ma mnohem sirsi vedomosti, nez jen gynekologicke a pristup je opravdu neocenitelny!!!! Vysetreni naprosto nebolestive. Top nejlepsi, co znam :-)
Nikola

Paní doktorka Žalmanová je nejlepší doktorka, jakou jsem kdy měla a rozhodně bych neměnila. Má skvělý přístup, poradí a vše vysvětlí. Se vším mi vždy pomohla a mohu ji jen doporučit. :)

Skvělý odborník, citliivý přístup, velice pozorná. Jsem s paní doktorkou moc spokojená, takový přístup k pacientovi jsem už dlouho nezažila!!!!!Mohu jen vřelé doporučit!!!!!:-)

S paní doktorkou jsem velice velice spokojena po všech stránkach, ma osobitý přístup a mohu se ji svěřit se vším co bych asi nikomu jinému neřekla. Je to super ženská a rada k ni budu jezdit i do Bystrce. Jen více takových lékařů, bohužel těch co svoje zaměstnáni berou jen jako svou práci je v nasem zdravot.pořad ještě více. Helena.

Paní doktorku rozhodně doporučuji, nikdy jsem lepší lékařku neměla. Je velice pečlivá, velmi milá, má profesionální přístup. Připadám si u ní jako člověk a ne jako kus masa, jak to u některých doktorů bývá zvykem.