Kakarinka
Dlouho jsem byla spokojena, pani doktorka byla velmi lidska, nez prisla covidova krize. Nedalo se dovolat, vyjimkou nebyly desitky telefonatu behem nekolika dni. Recepty jsem proste nedostala, jedine, kdyz jsem vytrvala a pak to zvedla tehdy vecne napumpnuta sestricka. Opravdu chapu, ze toho maji hodne, ale to i my pacienti... nechtela jsem nic vic, nez recept na leky. Vse vyvrcholilo, kdyz jsem se dozvedela spatne zpravy na neurologii a rekli, at zavolam sve prakticke, aby mi napsala neschopenku. Tentokrat jsem se dovolala, ale ze mi ani neodpovi na pozdrav a bude na me 3 minuty v kuse kricet (!!!), ze neni zadna sluzka a nehodla delat cizi odflaknutou praci... Jak mam tusit, kdo ma co psat a kdo ma jake pravomoce? Ten krik slysela cela moje rodina a ja stala v slzach jako oparena. Takove chovani k nekomu, kdo je ve spatnem psychickem stavu a pod opioidy, aby vubec snasel tu bolest... Psala jsem ji potom mail a nedockala jsem se ani odpovedi, natoz omluvy.
libisou
Obě jsou naprosto skvělé. Sestřička úžasná, paní doktorka fantastická, obě milé, příjemné, empatické ochotné, v dnešní době velmi nezvyklé, o to milejší. Libi Ro
Velká pochvala pro sestru a Paní doktorku ukázkový přístup k pacientovy,možnost objednání po telefonu.
Můžu jen doporučit.
Žaneta
Výborná lékařka,velice ochotná a pečlivá,sestrička je také velmi sympatická.Bez dlouhého vysedávání v čekárně,když zavoláte a objednáte se přímo na určitou hodinu.
Karel P.
Karel Pokorný
Perfektní první dojem. Paní doktorka i sestřička jsou naprosto unikátním vzorem jak to má vypadat v ordinaci. Jejich pečlivý přístup mohu jen doporučit!!!!!
Praktičtí lékaři v Žďáru nad Sázavou
Praktičtí lékaři v Havlíčkově Brodě