Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR + 1 Více
A.H.
Rozhodla jsem se od ní odejít, ovšem moji dokumentaci mému novému lékaři od února 2023 stále neodeslala. V její ordinaci si ale cením především práce sestřičky, která je empatická, poradí a je lidská. Takové sestřičky je v takové ordinaci velká škoda.
Jarmila Č.
Touto cestou chci paní doktorce Svatavě Šušákové veřejně poděkovat za její pomoc při řešení mých zdravotních problémů. Paní doktorka je opravdový profesionál s lidským přístupem. Velice si jí vážím a děkuji za to, že můžu být jejím pacientem. Jarmila Červenková Koryčany
Vit
Skvěla doktorka s dobrým profesionálním přístupem. Nemam proti paní doktorce žádné výhrady . Chodi k ní i můj přítel a je také spokojený .Za nás dva pět a půl hvězdy:)
Jana Tereza
Dobrý den, k paní doktorce chodí polovina naší rodiny a jsme spokojeni s jejím profesionálním přístupem. Je velmi ochotná, vstřícná.
J.Šemorová
Kristýna Fukanová
Kristýna Fukanová
K paní doktorce Šušákové chodím již řadu let. Za svou osobu mohu říci, že se jedná o velmi dobrou lékařku. Nikdy mě neodbyla, jak tady někteří hodnotí, každý zdravotní problém se mnou pečlivě probere, neponechá nic náhodě. Dokáže rozpoznat i psychický problém, dalo by se říct, že jí opravdu nic neunikne. Spoustu některých negativních názorů tady je založeno na nepravdě, navíc pisatelé nejsou natolik odvážní, aby se podepsali, o tom již něco svědčí, za pravdu by se přeci neměl nikdo stydět.
Stručně řečeno za mou osobu se jedná o výbornou lékařku.
Andrea Vnučko
Paní doktorku navštěvuji již několik let. Jako pacient jsem byla dost nepořádná a kolikrát si nebrala její rady k srdci, jakmile se mi ulevilo, polevila jsem vždy i v léčbě. Je zdravotní problémy samozřejmě narustali až jsem se dostala do velkých problémů. Paní doktorka to se mnou nikdy nevzdala a vždy mě povzbuzovala, svým profesionálním a lidským přístupem se mi snažila pomoct. Ani já nevěřila, že se s toho tentokrát dostanu a ona věřila že ano a co víc věřila ve mě. Dneska se cítím lépe, dodržování jejich rád mě zbavilo mých problémů a teď i já věřím, že se z toho dostanu. Za to všechno velké DĚKUJI a za všechno co pro nás dělá. Jsem ji nesmírně vděčná a můžu ji jenom doporučit svým přátelům a známým. Ještě jednou děkuji . Vnučková Andrea
Josef Luňák
chtěl bych tímto veřejně poděkovat paní doktorce při léčbě mých zdravotních potíží.Jeji profesionalni i lidský přístup k pacientům je vzorovym příkladem toho jak by se lékař měl chovat. Děkuji Luňák Josef
Hana
S paní doktorkou jsem velmi spokojena.Zajímá se o pacienta, je pečlivá důsledná, milá, přátelská.Můžu jen doporučit.
pans12545
Paní doktorka je dobrá a nemám k ní vůbec nic.Její sestřičky taky dobrý jen by to chtělo trochu soukromí pro pacienty při vyšetření u sestry.I vyšetření očí sluchu tlaku atd. je soukromá věc pacienta protože když na židli v sesterně sedí jeho kolega spolupracovník tak to že třeba špatně vidí nebo slyší se hned dozvědí půl šroubárny.
Jinak spokojenost
jana
Podle mě je paní doktorka Šušáková opravdový profesionál,je vstřícná a dokáže pochopit potíže svých pacientů.Z vlastní zkušenosti to mohu potvrdit.Díky jejím doporučením mi pomohla překonat období po operaci,jsem moc spokojená a rozhodně doporučuji všem.Jana,Kyjov