Malinovského náměstí 551, Slavkov u Brna
misak.p
Paní doktorka je fajn ženská a vždycky mně pomohla. Chodím k ní od školky a nikdy jsem neměla důvod být nespokojena. Nyní k ní chodí i moje děti a vše bez problémů.
Chodil jsem k ní jako dítě a asi jen kvůli ní mám děsnou hrůzu ze zubařů.....pamatuju si že nějaký umrtvení nebo obstřik to u ní neexistovalo prostě si sedni a musíš to vydržet....Děs děs děs tahle paní doktorka by už měla jít do důchodu a přenechat ordinaci mladším šikovnějším a hlavně šetrnějším zubařům!!!!
H.Málková
K paní doktorce chodím celý život a na její péči si nemůžu stěžovat. Naopak. Je vždy velmi příjemná a vyřeší problém se kterým příjdu. Doporučuji
Jarmila Simeckova
Pani doktorka je vyborna zubarka. Chodim k ni uz leta a cela moje siroka rodina uznava zachovnou stomatologii. Vzdy poradi a pomuze. Prestoze ma hodne pacientu,cekaci doba u ni nebyva dlouha, ma zlate ruce a je to jedna z nejlepsich zubarek ve Slavkove.
Andrlová
P.Doktorka Kojetínská je vyborný odborník,a přesto,že k ní nepatřím,mě vždycky pomohla..
Martina
S paní doktorkou nejsem spokojená, její arogantní přístup je hrozný!!!
Tereza
Paní doktorka je nepříjemná, arogantní, na rentgen zubu mě poslala do 20km vzdáleného města. Doslova se tvářila, že ji obtěžuji, velice rychle jsem si rozmyslela k ní dále chodit.
Chodila jsem k paní doktorce do patnácti let, spokojená jsem v žádném případě nebyla, zákroky byly vždy bolestivé. Neumí jednat s dětmi.
Když slyším jméno této doktorky, zamrazí mě a vracím se do dětských let. Byla jsem dítě, chodila do školky. Trhala mi přední zuby a já samozřejmě brečela, že mě to bolí a ona na mě křičela ať neřvu i před mojí babičkou, bála jsem se ještě víc a byla surová. Jako dítě školou povinné jsem musela chodit k ní na společné prohlídky. Vyhýbala jsem se jak to šlo, všichni jsme se jí báli. Vrchol byl, když mi vrtala zub a pak řekla "jéé, já jsem se spletla!" a začala vrtat zub vedle!! Byla vždy nepříjemná, nelidská a přišlo mi že děti nesnáší. Teď chodím ke špičkovému zubaři a už nemám ze zubní ordinace panickou hrůzu.
K paní oktorce jsem chodila od dětství,jako k doktorce mám k ní kladný vztah,jako k člověku nikoliv.I když mě vždycky pomohla,tak ze svým synem bych k ní nešla,protože se opravdu neumí chovat.