Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolíCeník
Jana
Paní doktorka je opravdový anděl, neuvěřitelně milá s krásným přístupem k dětem. Chodíme k ní od prvního týdne synova života, každá návštěva je pohlazením po duši, paní doktorka umí uklidnit, vysvětlit a nic nezanedbá. Jsem opravdu ráda, že nás přijala, je to poklad!
Kristýna M.
Výborná lékařka, bývala moje pediatrička a teď k ní chodím se synem,nikdy nic nezanedbala a vše potřebné vždy vysvětlila . Mohu jen doporučit ! ♥
Andy
K paní dokotorce jsme na doporučení zapsali syna. První i druhá návštěva absolutně korektní a pohodvé jednání. Bohužel ale paní doktorka velmi chabě informuje o možných očkováních a takto jsme přišli o možné očkovací období nepovinného očkování. Dále jsme byli objednáni na očkování povinných látek, které napoprvé neproběhlo, napodruhé taktéž dne a nyní jsme dostali 3. termín. Člověk se musí na vše ptát a po všem se pídit jelikož Vám doktorka nepředstaví všechny alternativy/možnosti jen něco, asi co se jí líbí. Slabý lékař
jitkapochova
Chodila jsem k paní doktorce se svými třemi dětmi a vždy jsem byla nadmíru spokojená s její péčí a laskavostí.Dokonce před pár lety již mé dospělé dceři,umožnila splnit povinnou praxi při studiu na Vyšší zdravotní škole ve své ordinaci.Paní doktorko,bylo mi potěšením k Vám docházet s dnes již dospělými dětmi(26,24 a 22let).Jitka Pochová,synové Daniel a František a dcera Magdaléna.AŤ SE VÁM DAŘÍ!
adriana popovicova
Nejlepší, nejmilejší a nejserioznější paní doktorka, kterou známe ;) .... Děkujeme za to, že ji máme!!!
Werunka Birtová
mě vždy a pokaždé pomohla a pomáhá....byla to moje dětská lékařka a teď jí má i moje dcerka a nemůžeme se vynachválit ;-)
Jich
Já osobně musím konstatovat jednu věc k paní doktorce Janouškový a to ,že je mi ctí ,že jsme ji poznali a že velice rádi k ní chodíme s dcerou .Bylo již několik případů které jsem řešily ,řídí se precizností a profesionalitou na vysoké úrovni a kudy chodíme tak pějeme chválu.Jsme takový ,že kdyby jsme o tom nebyly přesvědčeni nedělali bychom to . Profesionalita ,preciznost,slušné chovaní ,vždy upravená ,srozumitelně komunikuje s pacinty ,milá a i sestřičku má velice příjemnou a milou. Zdravím a přeji spousty spokojených a hlavně zdravých dětí.
Vl.Mikolášek
Hledáte-li pro svá děcka kamarádku a výbornou lékařku v jedné osobě tak zde ji máte.Chcete chodit do ordinace bez obav?Je to zde.Je to ordinace plná něhy a lásky k dětem.Tady zapomenete na nevraživost a aroganci některých doktorů kteří si myslí že doktořina je práce jako každá jiná.Tady poznáte že doktořina je poslání.Je mi líto že dceři bude osmnáct.Zřejmě se už nikdy nepotká s takovým přístupem k člověku jako to poznala u paní doktorky.Paní doktorko moc Vám děkujeme za ta léta co jsme měli tu čest k Vám chodit.DĚKUJEME!!!
Mikolášek Vl a dcera Petra Mikolášková-Kladno.
Vl.Mikolášek
Hledáte pro své ratolesti vynikající doktorku a kamarádku v jedné osobě? Tak to je paní PANÍ MUDR .Janoušková. Její přístup a chování k dětem je vzorové a mnozí lékaři by se mohli od této PANÍ MUDR učit.Je to vzor pro pro všechny mrzuté,náladové a nervozní doktory.PANÍ MUDR posunula naše zdravotnictví do stádia kde by mělo být.Moc lituji že dceři bude osmnáct a musí přejít jinam.Chcete-li chodit k dr.bez obav a absolutní důvěrou zde máte možnost.Chcete pro své děti to nejlepší? Tak neváhejte.Moc děkuji za léta kdy jsem mohl s dcerou chodit do ordinace plné něhy a lásky k dětem.Děkuji!!!!! Mikolášek Vladimír.-Kladno.
Molnárová
Paní doktorka je anděl nad všechny anděli chodila jsem k ní já sama a ted k ní chodí i mé děti je milá usměvavá pořád v dobré náladě a umí vždy dobře poradit a vylečit všechny bolístky vašich malích ratolestí.Jsem ráda že ji máme a nikdy bych neměnila.Doporučuji všem maminkám.Moc bych ji chtěla poděkovat jak se o mé ratolesti stará.