jaryn123
Dobrý den, paní doktorka je zručná a šikovná. Docházíme k ní několik let a to celá rodina včetně vnuka. Je vstřícná a jak již zde bylo napsáno,tak každý úkon který bude provádět řádně předem vysvětlí. Jsme velmi spokojeni. Děkujeme a přejeme pevné zdraví. Marta a Jaroslav.
Pavel
S ošetřením paní doktorky jsem spokojen, každý výkon je náležitě vysvětlen.
Zvláště jsem spokojen s přístupem k pacientovi , kvalitními materiály a šetrnou prací.
Hodnotím také moderní zařízení ordinace na J.Šavla.
Jana
Paní doktorku mohu jen doporučit.
Alena a Veronika
K paní doktorce docházím více než 20 let, má velice příjemný a lidský přístup k pacientovi,v ordinaci je pohodová atmosféra,sestřička je příjemná a ochotná.Paní doktorka podrobně vysvětlí léčbu nebo zákrok, vždy jsem byla s ošetřením spokojená.Léčí i mou postiženou dceru, která má často problémy se zuby. Chová se k ní velice mile a lidsky, díky skvělému přístupu dcera překonává strach z ošetření, které je vysoce profesionální.
Děkujeme.
Paní doktorku navštěvuji již více jak 30 roků a musím kostatovat, že je opravdu vynikající, má výborný vztah ke klientům, v čekárně se zbytečně nečeká a vždy navrhne nejlepší řešení, jak zuby opravit, případně nahradit.
Jsem spokojena velmi, pracovitá, vynalézavá, ochotná, důkladná.
Je velmi dobrá, sestra ochotná.
spokojenost
Opraví co je třeba, vyčistí ultrazvukem nedostupná místa - doporučuji.
Je moc zručná a milá, vysvětlí co je potřeba, pomůže. Dá se k ní objednat a nemarní se pak zbytečně čas.
Upravit nebo spravovat profilZubaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Ostravě
Zubaři s Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna v Ostravě
Zubaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Ostravě