Psychologické konzultace • 800 Kč
Individuální psychoterapie • 800 Kč +4 Více
Krizová intervence • 800 Kč
On-line konzultace • 800 Kč
Psychoterapie • 800 Kč
VíceChybí vám nějaké informace na profilu tohoto specialisty?
Zobrazit ostatní profily psychologů v okolíSlužby a ceník služeb
Nejčastěji hledané služby
On-line konzultace
Psychoterapie
Psychoterapie závislostí
psychologické poradenství a psychoterapie
- mám dokončený pětiletý psychoterapeutický výcvik Instep (2007-2013).
- nadále se průběžně vzdělávám řadou kratších kurzů (práce s traumatem, motivační rozhovory, prevence relapsu, krizová intervence, psychospirituální krize, skupinová terapie aj).
- dokončuji mezinárodní výcvik facilitátorů holotropního dýchání Grof Transpersonal Training. Poskytuji péči rovněž klientům procházejícím psychospirituální krizí.
- pracovala jsem v řadě adiktologických služeb jako terénní sociální pracovnice, poradenská pracovnice a psycholožka v práci se závislými a s uživateli drog a alkoholu. Nadále se této klientele věnuji ve své soukromé praxi.
- poskytuji individuální psychoterapii a poradenství pro dospělé a párovou terapii.
Poncová
Paní Bardynová mi velice pomohla, ujistila mě, že to co cítím je přiměřené mojí situaci, ve které jsem se nacházela. Má velice individuální a empatický přístup. Určitě doporučuji.
LM
Za svůj život jsem již pár psychologů navštívila a i když všichni byli fajn, paní Bardynová je ve srovnání s nimi opravdu skvělá. Je velmi empatická a lidská, žádná strojenost ani prazdné fráze. Mluví o věcech tak, jak jsou, vysvětlí, pojmenuje, co je potřeba pojmenovat, poradí jak s tím pracovat, podpoří, ale také ukáže i jiný úhel pohledu. Cítím se v bezpečí a v pořádku taková jaká jsem. Dostávám vhledy do mé situace, díky kterým se z vnitřního zmatku tvoří pořádek, nadhled, čím dál větší pohoda a síla jednat v životě tak, aby mi v něm bylo konečně dobře. A to mám za sebou zatím jen pár sezení a v dalších budu ráda pokračovat, protože už teď se ve mně dějí úžasné změny, které za to stojí a tak chci možnost pracovat na sobě s tak skvělou terapeutkou využít naplno a do hloubky. A už teď paní Bardynové s hlubokou vděčností moc děkuji.
Žaneta Vašíčková
Paní terapeutka je skvělá! Musím přiznat, že nějakou dobu trvalo, než jsem se jí otevřela a našla k ní cestu (to byla věc čistě mého osobního ostýchání: mám problémy s důvěrou; rozhodně se nejedná o chybu terapeutky) a zjistila, že můžeme mluvit o čemkoliv: paní magistra se vždy snaží poradit, je empatická, autentická, příjemná a pomůže člověku začít se dívat na věc z více úhlu pohledů. Člověka v krizi uklidní a nasměruje, je prostě lidská! V současnosti využívám online terapii přes skype. Rozhodně můžu paní terapeutku doporučit. :-)
Dlouhé hledání psychoterapeuta se vyplatilo. Paní magistra vždy ví, jaký způsob a tón má zvolit v probírané situaci. Má široký rozhled v metodách, které mi pomohly se zvládáním panických atak. Cítím, že s ní můžu mluvit velmi otevřeně a řešit situace z mnoha úhlů.
Anonym
Paní doktorka mi pomohla v době mé životní krize ve které jsem se ocitla, nasměrovala mě na další možné terapie a dále provázela, po nezbytnou dobu, kdy jsem se dávala opět dohromady. Vždy mi vycházela vstříct, je empatická, laskavá, ochotná vždy pomoci. Děkuji.
Anonym
Paní Bardynová mi pomohla ve chvíli, kdy jsem potřebovala hlavně vyslyšení. Procházela jsem si nelehkou situací a určitě mi hodně pomohla a čeho si moc cením je to, že ví, kdy něco říct a kdy je lepší mlčet. Bylo mi ctí k ni chodit a kdyby mi okolnosti dovolily bez váhání bych v sezeních pokračovala. :) Díky za Váš čas, paní Bardynová! :)
A. K.
Paní terapeutka je velice vstřícná, empatická, má neformální a autentický přístup. Pomohla mi projít nelehkým obdobím, podívat se pravdivě na svou momentální životní situaci a následně se dobře rozhodnout.
LŠ
Paní psycholožka mi velmi pomohla v těžké osobní situaci, byla jsem v krizi a díky ní jsem ji zvládla. I potom mě podpořila v mých rozhodnutích. Cítila jsem se bezpečně, doporučuji.
Psychologové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Brně
Psychologové s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Brně