MUDr. Stoychev Dimitar

Přiblížit mapu

Š
Číslo ověřené
Umístění: Poliklinika Břeclav s.r.o. • Jiný

Nejhorší doktor co jsem zažila, neuznal že udělal chybu,obtěžovali ho moje návštěvy.

Z
Číslo ověřené
Umístění: Poliklinika Břeclav s.r.o. • Jiný

Pan doktor mě velice zklamal, důvěřovala jsem mu 15 let, ale jakmile se objevil problém, nebyl schopný ho vyřešit ani mi o něm říct. O svém zdravotním stavu jsem se dozvěděla úplně náhodou při jiném vyšetření. Jakmile jsem přešla k jiné doktorce, tak problémy přestaly.

Doporučuji. Poradí, je usměvavý a příjemný. Je to můj druhý gynekolog a jsem velmi překvapena, jak by to správně mělo vypadat vzhledem k původnímu. + Má hezkou ordinaci

Skvělý pan doktor. Optimistický, veselý....Jsem velmi spokojená. Doporučuju

E

Naprosto neschopný doktor,nepozná vůbec nic,ani rakovinu v pokročilém stádia.Pokud máte problém jakéhokoliv charakteru,běžte jinam s tim doktorem mám ty nejhorší zkušenosti.Jsem po kompletní onkologické léčbě chemo,záření je mi 35 let a jsem v plném invalidní důchodě kvůli trvalým následkům po zanedbání lékařské péče toho skvělého gynekologa,

Zdravím, jsem teda šokována těmi ženskými co tady tak ošklivě píšou o panu doktorovi. Chodím k němu od 15 let, což je už 12 let a za nic na světě bych ho nevyměnila. Nejlepší doktor jakého jsem kdy poznala. Vždycky mi skvěle pomohl a poradil. Díky němu mám nádherného syna, skvěle mě připravil na porod. Jen je škoda,že nebyl u mého porodu jako porodník. Kdyby bylo víc takových doktorů jako je MUDr. Stoychev, hned by bylo všem líp. Pane doktore, nedělejte si nic z toho špatného co tady píšou. Jsou to jen nějaké zakomplexované ženské. Jste vážně skvělý doktor. Přeju hodně úspěchů do budoucna.

Milé dámy,

k tomuto lékaři chodím už několik let. Vždy mě vyšetřil, poradil s výběrem antikoncepce apod. Neměla jsem nikdy sebemenší problém. Je vstřícný a vtipný, pacientce se snaží prohlídku zpříjemnit, uvolnit atmosféru.

Já rozhodně doporučuji!

Lucie M.

Člověk na svém místě..

Nikdy jsem s ním neměla problém, velmi lilý, profesionální!

milý a vstřícný pan doktor a umí i vyslechnout mé problémy. doporučuji