Zobrazit ostatní profily otorinolaryngologů v okolíCeník
Vlasta
Vynikající doktorka, skvělý přístup, odborník na svém místě. Velká spokojenost. Mohu vřele doporučit.
Saša
Je rozumná ví co děla,je lidská
Velký profesionál,klobouk dolu.V dnešní době některé doktoři vůbec neodpovídají svému povolání,ale pani Havlová je doktor od pana Boha
AŠ
Škoda, že nemohu dát hvězdiček 10. Je velice příjemná nejen na děti, ale na nás starší. Přešel jsem k ní od jiné lékařky, která léčila a léčila a bez výsledku. Paní doktorka Havlová ihned jednala a zachránila mi sluch. Jsem u ní 5 let a mohu říci jen SKVĚLÁ, SKVĚLÁ, SKVĚLÁ.
Antonin
K pani doktorce Havlove jsem dosel jako k druhemu lekari pro nazor na problem s dysfonii. Presto, ze se jednalo o hure indentifikovatelnou pricinu, tak byla objevena a navrhnuto reseni. Cele vysetreni take probihalo lidsky a pristupne - rozumnel jsem tomu. Vazim si tohoto pristupu. Dekuji.
quiera
Odborník, specialistka, profesionál. Přešla jsem k paní doktorce s dcerou, kterou jiný ORL naprosto zanedbal a nevěděl si s její léčbou rady. Paní doktorka nám věnovala spoustu času, dokonale malou vyšetřila, vše mi vysvětlila a okamžitě začala problém řešit. Je naprosto skvělá. Doporučuji. Škoda, že většina lékařů nemá přístup jako paní doktorka Havlová.
bohuslavova.i
Mám dlouhodobě problémy s hlasivkami. Paní doktorka je skvělá, o stavu pacienta opravdu přemýšlí a problém řeší ať jenom svým přístupem nebo po odborné stránce. Problém se mi sice vleče, ale paní doktorka mi vždy pomůže. Doporučuji všem.
Marta R.
Paní doktorka je člověk na svém místě jak profesně, tak i svým přístupem hlavně k dětem, které při vyšetření nespolupracují, ona to ale dokázala, nenuceně, v klidu, bez problému...nevěřila jsem svým očím. Škoda, že takových není víc. Vše vysvětlila, byla trpělivá.
HB
Velmi příjemná a kvalitní lékařka. Vše vysvětlí rodičům i dětem. Chodíme k ní celá rodina 10 let. VŽDY super péče.
LK
Velmi profesionální přístup, po vyšetření vysvětlí problém a léčbu. Dříve jsem chodila jinam a nedalo se to srovnat.
houbi
Velmi příjemná paní doktorka. Dokonce ani moje sedmitýdenní dceruška ani moc neplakala, když jí vyšetřovala.