Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolíCeník
Doporučuji, super.
Pani doktorka je mila a hodna,ale vadi mi,ze dava antibiotika bez výtěru z krku.Bud se trefi nebo ne.Když se netrefí,dá antibiotika jiné,opět bez výtěru.Věřím tomu,že má dcera měla antibiotika několikrát již zcela zbytečně.Byla bych ráda,kdyby se to změnilo,na dětech se paní doktorko šetřit nemá.
Skvělá, spolehlivá paní doktorka s příjemným přístupem k dětem.
S pani doktorkou máme jen ty nejlepsi zkusenosti. Diky citlivemu pristupu dokáze navazat vztah s detmi a bori bariery ktere jsou casto mezi detmi a lekari. po odborne strance nemam nejmensi pochybnosti i protoze ma pani doktorka zkusenosti z jeji prace ve fakultni nemocnici. v diagnostice a lecbe naseho syna ani jednou nezklamala.
jsme spokojení :-)
super přístup
Sochuláková
Vynikající přístup, nelze nic vytknout celému týmu....
Svobodová
Perfektní přístup k synovi.
esposito
pani doktorky maji velice profesionalni pristup ale zaroven vi jak komunikovat s detmi a tudiz deti nemaji pocit strachu z navstevy lekare.Zrovna tak to plati i pro pani sestricku. Mohu pouze doporucit.
silvie
Chodila jsem k oběma paním Hanouskovým 18 let a vždy byly milé, příjemné a ochotné jakékoli domluvy. Tímto jim děkuji. A navíc mají úžasnou sestřičku, která je poklad a které člověk věří každé její milé slovo.