M.S.
Velké zklamání z chování pana doktora....ačkoli jsem byla velmi ráda, že mého 4-letého syna někdo vzal po přistěhování do JČ ( kdy zde žádní zubaři neberou), tak to co jsme zažily v ordinaci byl děs.
Nehledě na to, v jakém stavu je vybavení ordinaci (zničené křeslo zalepené lepenkou, ulepený stoleček ,,na odplivnutí").
Pan doktor, by měl dle mého praxi už opustit a naplno se věnovat důchodu.
Byl velmi nepříjemný, na syna který se ho až bál...nic mu nevysvětlil a nakonec nás vlastně vyhodil, jelikož malý ze strachu, nechtěl zoubky ošetřit, ačkoli zpočátku krásně pusu ukázal. Netropil žádné scény, měl strach i plakat.
Pana doktora jen zajímalo jak ošetření vykáže, když nejsme jeho pacienti...což jsem byla ochotná si vše plně uhradit, pokud by se však choval slušně a jako profesionál ošetřil mé dítě. ...které má nyní negativní zkušenost se zubařem a bude se bát další návštěvy u jiného.
Nikdy jsem se s podobným chováním doktora s malým dítětem nesetkala a doufám že už ani nesetkám.
Pokud někdo nemá nervy a chuť ošetřovat malé děti, neměl by je vůbec přijímat!!!!
lilona.k
Celý život byla pro mne návštěva zubaře něco, co jsem odkládala, radši v bolestech trpěla. Pak jsem poznala pana doktora Štěpána.Je to naprosto dokonalý odborník a s jeho lidským přístupem jsem se úplně přestala bát. Sestřička také moc příjemná osoba.
..úplně dokonalý lidsky i odborně....
Výborný zubař s citlivým přístupem a skvělá sestřička,jediný zubař,ke kterému se nebojím jít
..excelentní stomatolog a člověk...., kéž bych takových lékařů naše medicína měla více..,mladí lékaři by se od něj měli učit především lidskému a laskavému přístupu, který zbavuje z obav z případné bolesti, kterou jsem ale u něj nikdy neprožil.....
Pan doktor je velice šikovný a pečlivý a jsem s jeho péči moc spokojena a vubec se k němu nebojím. Má velmi hezký přístup k pacientům i sestřička je velmi hodná.Všem pana doktora vřele doporučuji.Je vidět, že ho práce baví a je víborny zubař.Pane doktore moc Vam děkuji za vaši péči. Zoubky,které ošetříte,už nikdy nebolí.Monika Mrázová
Fialová
Pan doktor mi moc pohámá překonat strach i bolest.Je to pečlivy doktor.Sestřička je taky moc hodná.
Rudolf
Pan doktor mi moc pomohl udělal mi všechno co jsem potřeboval a už jenom chodím na kontrolu jednou za půl roku.Taky jsem díky jemu přestal kouřit.Díky pane doktore vřele ho každému doporočuji je to velmi dobrý zubař.