Štěpán Rucki

Pediatr Více

Třinec 1 adresa

Kontaktní údaje

Oborová zdravotní pojišťovna

Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolí

I
Umístění: Nemocnice Třinec • Jiný

Dobrý den,chci poděkovat panu primáři Ruckému a sestřičkam za skvělou péči o mého syna ,který se narodil s vrozenou srdeční vadou .V péči byl nějakou dobu v Motole ,kde ho taky operovali a pak navštěvoval až do 18 let tuto kardiologii pana primáře Ruckého.

E
Umístění: Nemocnice Třinec • Jiný

Děkuji tímto primáři MUDr. Ruckému za dlouhodobou skvělou péči o moji dceru a její srdíčko. Děkuji také sestřičkám za vlídný přístup k dětem.

Umístění: Nemocnice Třinec • Jiný

chtěla bych poděkovat panu primáři Ruckému a také jeho zdravotním sestřičkám, za velmi vstřícný přístup, ochotu, lidské jednání.
Je to lékař na správném místě. Naši dceru, která se narodila s vrozenou srdeční vadou a později byla operována v Motole, měl v péči od jejího narození až do 19 let. Vždy nám ochotně sdělil všechny informace o zdravotním stavu.
Ještě jednou děkujeme a přejeme mnoho úspěchů v profesním i osobním životě.

Umístění: Nemocnice Třinec • Jiný

Chtěla bych touto cestou velmi poděkovat za profesionální a vstřícný přístup. S dcerou navštěvuji pana primáře Ruckého celé její dětství a vždy nám podrobně a ochotně vysvětlil vše,co bychom měli o zdravotním stavu vědět. Nyní nastal čas kdy přestupujeme k lékaři pro dospělé a doufám, že najdeme někoho tak hodného a ze stejně příjemným a lidským přístupem. Cením si profesionálního a lidského přístupu. Pan Primář je odborníkem na pravém místě.Lenka Jedzoková

Umístění: Nemocnice Třinec • Jiný

Dobrý den. Chtěl bych touto cestou poděkovat panu primáři Ruckému i všem jeho sestřičkám za péči, kterou věnovali mému synovi po dobu 18let. Vždy se chovali velmi mile a profesionálně. Jestě jednou moc děkuji.

Umístění: Nemocnice Třinec • Jiný

chtěla bych poděkovat za péči o mého syna Honzy. Honzík se narodil s vrozenou vadou srdce, kterou mu operovali v Motole. Poté jsme začali docházet k panu primáři Ruckému. Při pravidelných kontrolách nám vždy všechno vysvětlil o zdravotním stavu našeho syna. Děkujeme panu primáři za profesionální a lidský přístup během celých osmnácti let.

Z
Umístění: Nemocnice Třinec • Jiný

Pan doktor je úžasný. Zařídil nám urychleně operaci v Motole a syn je teď v pořádku. Jen díky p. Doktorovi se syn na operaci dostal. Jsme mu vděční za zdravi syna. Tobik se vždy na další kontrolu těší. Už jen kvůli přístupu k dětem a úžasným sestřičkam. Jen tak dál. Všem moc děkujeme rodina Filipova

Umístění: Nemocnice Třinec • Jiný

Perfektní, profesionální přístup. Díky včasné diagnoze a bleskovému zásahu syn má dnes 19 let. MUDr. Rucki je špička ve svém oboru a již v roce 2001 na dětské kardiochirurgii v Motole nám sdělili, že jsme v péči nejlepšího lékaře, kterého znají. Po celou dobu péče nám byla věnována maximální pozornost a byli jsme o všem důsledně informováni. Ze srdce děkujeme!

Umístění: Nemocnice Třinec

chtěla bych touto cestou poděkovat panu primáři Ruckému za desetiletou péči o mého dnes již čerstvě dospělého syna,který je po operaci srdce v Motole. Během pravidelných kontrol jsme se setkávali se vstříctností a ochotou. Rovněž sestřičky na dětské ambulanci byly vždy milé a ochotné.
Jsem opravdu ráda, že v našem městě máme takového odborníka a nezbývá doufat, že stejnou profesionalitu nalezneme u specialistů pro dospělé , kam se budeme hlásit.
Macháčová Jiřina

I
Umístění: Nemocnice Třinec • Vrozená srdeční va...Víceda dcery Méně

Dobrý den, chtěla bych touto cestou panu primáři moc poděkovat za profesionální a lidský přístup po celých 18let. Dcera Karolína se narodila s vrozenym defektek atrioventricularniho septa, kdy v 5letech byla operovana v Motole. Děkujeme za péči a moc doporučujeme usměvavé sestřičky a profesionální přístup pana Ruckého s celým dětským oddělením. Gawlasová