Léčit a pomáhat lidem, jež sužují bolestivé stavy, bylo mým vysněným povoláním už od dětství. Aniž bych to tenkrát tušil, právě fyzioterapie byla přesně tím, co jsem si pod touto profesí představoval. Proto jsem po gymnáziu započal studia fyzioterapie na Jihočeské univerzitě. Těsně po dokončení bakalářského studia jsem pracoval v domově pro seniory, kde jsem měl možnost se seznámit se širokou škálou diagnóz a naučit se lidskému přístupu. Během těchto dvou let jsem měl obrovské štěstí potkat se několikrát neformálně s Doc. MUDr. Františkem Vélém CSc., zakladatelem rehabilitace v ČR, který mi pomohl nasměrovat a přesvědčit mě o pokračování ve studiu. V roce 2016 jsem dokončil magisterské studium na FTVS Univerzity Karlovy v Praze a dále se rozvíjím ve svém oboru.

Přijímám: dospělí, děti od 3 let

Fyzioterapie • 500 Kč

Masáž • 500 Kč

Tejpování • 150 Kč

Zobrazit ostatní profily fyzioterapeutů v okolí

Ostatní služby

500 Kč

500 Kč

150 Kč

T
Umístění: Fyzio - Štěpán fyzioterapie

Pan Hebík vyřešil mé dlouhodobé potíže s přetížením horní části trupu během jednoho sezení. Narozdíl od fyzioterapeuta, kterého jsem navštěvoval více než půl roku, řešil příčinu potíží, nikoliv jejich důsledek. Během následujících 3-4 sezení jsme pracovali na odstranění nedostatků. Zpětně návštěvu považuji za jednu z nejlepších "investic" do mého zdraví.

Odpovědi

1 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz

Prosím oradu. Kdo provádí pooperační rehabilitaci a masáže po odejmutí prsa . Jedná se o České Budějovice. Děkuji.

Dobrý den, zavolejte na mé internetové stránky fyzio-stepan.cz, kde je uvedeno mé telefonní číslo. Domluvíme se případně na nějaké konzultaci.
Pěkný den. Štěpán

Mgr. Štěpán Hebík