Nabízím podporu a pochopení lidem, kteří hledají řešení v náročných životních situacích nebo jen hledají cestu, kterou se mají vydat. Společně můžeme hledat a rozvíjet řešení Vaší situace a to pomocí rozhovoru, kde je prostor jen pro Vás, bez ohledu na to, v jaké situaci se nacházíte. Spolupracujeme na tom, s čím Vy sami přicházíte, co Vy sami chcete změnit. Bezpečí a naslouchání druhým vnímám jako základ terapeutického vztahu.
Po absolvování magisterského studia na Univerzitě Palackého (sociální práce, specializace práce s rodinou), jsem nastoupil na komplexní výcvik v psychoterapii do institutu DALET Olomouc (systemický směr psychoterapie zaměřený na řešení).
Pravidelně absolvuji supervize a další doplňující vzdělávání, které považuji za důležitou součást mé odbornosti.
Více o mně a mé práci na: www.be-fine.cz Mob.: 720 260 098
Více o mně a mé práci na: www.be-fine.cz Mob.: 720 260 098
- psychoterapie
Přijímám:
dospělí
Zobrazit ostatní profily psychoterapeutů v okolí2 názor pacienta
Recenze pacientů jsou pro nás důležité. Specialisté nemají možnost zaplatit za odstranění nebo změnu recenze pacienta.
Další informace.
Hledejte v názorech
Pan Doležel je člověk na svém místě. Pokaždé se na sezení těším, protože vím, že v sobě opět dokážu s jeho pomocí najít ztracenou naději. Několikrát mi pomohl nahmatat v kalné vodě to, o čem jsem byla přesvědčená, že jsem dávno ztratila. Pravidelnost sezení mi pomáhá, pozoruji to na sobě už pár týdnů. Jsem velice ráda, že naše spolupráce trvá.
I
Mgr. Doležel je osoba na svém místě. Vždy mi dokázal s čímkoliv pomoci. Ať se jednalo o problémy ve škole či soukromé. Jeho doporučená cvičení mi pomohla najít dlouho ztracenou sebelásku. Za sebe doporučuji
V okolí Boskovic