Individuální psychoterapie • 800 Kč
Koučování • 800 Kč
Krizová intervence • 800 Kč +2 Více
Online psychoterapie • 800 Kč
Osobní psychoterapie • 800 Kč
Zobrazit ostatní profily psychoterapeutů v okolíSlužby a ceník služeb
Ostatní služby
Individuální psychoterapie
Koučování
Krizová intervence
Online psychoterapie
Osobní psychoterapie
Be fine Terapeutovna
Po absolvování magisterského studia na Univerzitě Palackého (sociální práce, specializace práce s rodinou), jsem nastoupil na komplexní výcvik v psychoterapii do institutu DALET Olomouc (systemický směr psychoterapie zaměřený na řešení).
Pravidelně absolvuji supervize a další doplňující vzdělávání, které považuji za důležitou součást mé odbornosti.
Více o mně a mé práci na: www.be-fine.cz Mob.: 720 260 098
Pan Doležel je člověk na svém místě. Pokaždé se na sezení těším, protože vím, že v sobě opět dokážu s jeho pomocí najít ztracenou naději. Několikrát mi pomohl nahmatat v kalné vodě to, o čem jsem byla přesvědčená, že jsem dávno ztratila. Pravidelnost sezení mi pomáhá, pozoruji to na sobě už pár týdnů. Jsem velice ráda, že naše spolupráce trvá.
I.k.
Mgr. Doležel je osoba na svém místě. Vždy mi dokázal s čímkoliv pomoci. Ať se jednalo o problémy ve škole či soukromé. Jeho doporučená cvičení mi pomohla najít dlouho ztracenou sebelásku. Za sebe doporučuji