MUDr. Štefan Nátek

Zobrazit ostatní profily zubařů v okolí
Stomatologické centrum Krejcárek
Pod Krejcárkem 975, Praha 3, Praha

Zobrazit ostatní profily zubařů v okolí

Specialista na dentolavoelární a maxilofaciální chirurgii, kloubní problematiku a implantologii.
Člen české společnosti Maxilofaciální chirurgie ČLSJEP, držitel osvědčení PZL stomachirurg
Člen mezinárodní společnosti AO CMF (cranio-maxillo-facial surgery)

Umístění: Enta Dent s.r.o. Jiný

U pana doktora jsem na dvě etapy absolvoval komplikovanější extrakce všech osmiček. Naprosto super přístup, vše podrobně vysvětleno a zuby byly bezbolestně venku raz dva. Pan doktor je super šikovný a tým na jeho moc pěkné klinice taktéž.

N
Umístění: jiné místo Jiný

Na světě byste nenašli člověka, který se ještě do nedávná bál zubařů víc, než já. Čekalo mě trhání osmiček, rok jsem to odkládala, právě kvůli strachu. Pak jsem se odhodlala, a hledala vhodného stomatochirurgka, načež jsem se na základě recenzí rozhodla pro pana doktora Natka. A můžu říct jen jedno - děkuji, děkuji, děkuji! Za doslova bezbolestné vytrhnuti dvou osmicek při jedné návštěvě, za empatii, za skvělý přístup.. Kéž by to tak bylo všude. Pak doktor je skutečně báječný. Doporučuji.

B

Perfektní!
Děkujeme úžasnému panu mudr. Nátkovi a jeho týmu za skvělou práci při komplikovaném odstranění nadpočetného zubu u syna.
Milý vstřícný kolektiv, pan doktor se snažil aby vše co nejméně bolelo a vše vysvětlil a uklidňoval s pomocí moc milé sestřičky .
Úžasný přístup a prostředí.
Děkujeme

Umístění: Enta Dent s.r.o. Jiný

Dnes návštěva u MUDr. Nátka na jedničku. Děkuji za profesionální a lidský přístup, vše krásně vysvětleno a bezbolestné chirurgické odebrání dvou osmiček. Návštěva Enta Dent byla nejlepší volba bezva doktor i personál. Když bude třeba tak zase Enta Dent.

T
Umístění: Enta Dent s.r.o. Jiný

Dnes jsem byl u pana MUDr. Nátka na extrakci horní a dolní 8mičky. Chtěl bych tímto velmi poděkovat za velice profesionální a bezbolestný výkon.
V dřívější době jsem podstoupil extrakci osmiček a byl to nejhorší zážitek vůbec.
To co jsem absolvoval dnes bylo naprosto dokonalé a bezbolestné.
Pan doktor uklidní, vše krok za krokem vysvětluje a má o pacienta skutečný zájem.
Pokud někdo půjde na extrakci k panu Nátkovi nemusíte se opravdu ničeho bát.

Umístění: Enta Dent s.r.o. trhání zubů

Chtěl bych tímto velmi poděkovat panu Mudr Štefanu Nátkovi za velmi vstřícný přístup a odvedený zákrok.Za celý můj život jsem se nesetkal s tak skvělým dentistou a to jsem jich navštívil pěknou řádku.Po mých zkušenostech a strachu který jsem prožíval jsem se cítil jako na jiné planetě.Zákrok jsem vůbec necítil a doporučuji všem známým jedině Enta-Dent.Pane doktore děkuji Vám za vaší výbornou práci a laskavý přístup k pacientům.Král Bohumil Kamýk

Umístění: Enta Dent s.r.o.

Pana doktora vřele doporučuji.... Mam panicky strach ze zubaře a pan doktor ne jen že mě se sestřičkou uklidnil ale taky byl velice ochotný hodný empaticky vše vysvětlil. Měla jsem rozpadl zub od mé paní zubařky který mi nedokázal vytrhnout bezboleste. Pan doktor to dokázal. Po dvou injekcich jsem necítila absolutně nic. Jsem velice ráda že díky němu je vše v pořádku a můžu se zase naplno věnovat dětem. Velké díky i personálu v entadent studiu.... Jste skvělí!!! Děkuji!!!

C

Byla jsem u pana primáře na extrakci osmičky, velice děkuji jemu i milé sestřičce za velmi rychlý a profesionální výkon. Pan primář je velmi milý, ochotný, po celý zákrok mi vysvětloval krok za krokem co právě dělá, sestřička mě utěšovala a uklidňovala. S takovýmto přístupem jsem se ještě nesetkala. Moc děkuji !
M. Tučková

K dr. Nátkovi chodím na Krejcárek na vysekávání osmiček. S tak úžasným lékařem jsem se snad ještě nesetkala - naprostý profesionál, vysoce kvalifikovaný odborník a navíc velmi příjemný, empatický, vše vysvětlí a snaží se zajistit pacientovi maximální komfort. Ostatně to platí o celém stomatologickém centru Krejcárek. Díky panu doktorovi i poměrně složitější chirurgické zákroky jsou bezbolestnou záležitostí. Všem mohu dr. Nátka a stomatologické centrum Krejcárek jen doporučit!

Ráda přidám nejlepší hodnocení! Moje zubní lékařka mě poslala na zubní chirurgii do zdravotnického zařízení
Na Krejcárek v Praze3 na extrakci zničené dolní osmičky a jsem moc ráda, že jsem se dostala na ošetření k
MUDr Nátkovi, který je 100% profesionál..stejně jako další zaměstnanci zubního centra. Všichni milí, vstřícná recepční, příjemné prostředí , poskytnutí všech informací před zákrokem i rady, jak pečovat o ránu po zákroku, a protože jsem sama zdravotník (i když z jiného oboru), oceňuji především empatický přístup.
Díky . Helena Dřevová