Míša Veselá
Pan doktor Marton je nejlepší zubař. Když ordinoval v Litvínově začla sem k němu chodit a teď za ním jezdim do Prahy. Jsem velice spokojená. A sestřička je taky skvělá
Irena Petráková
Díky panu doktorovi a jeho sestřičce jsem se přestala bát zubařů. Dokonce se na ně těším. Citlivý a pečlivý přístup, perfektní vybavení ordinace.
KamiKuki
Vždy jsem se hrooozně bála zubařů a proto jsem tam taky x let nechodila! Mé zuby to odnesli...s panem doktorem jsme na cestě k dokonalému! Milý, příjemný, pracovitý, precizní! Vyplatí se na něj čekat! A sestrička další hvězdička navíc! Bojím se stále, ale vím, že to s tímto týmem zvládnu!
Dobry pacient
Je to SUPER doktor! Přístup, jednání, péče - mohla bych dát i 10 hvězdiček! Doporučuji!!!
1 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz
Dobrý den dostala jsem na vás doporučení tak se chci zeptat jestli nabíráte nové pacienty nebo jestli nevíte o nějakém kolegovy kolegyni kteří by nabírali pacienty akutně sháníme s manželem děkuji
je mi líto, ale t.č. nenabíráme nové pacienty v žádné z našich ordinací (z kapacitních důvodů),
děkuji za pochopení, s pozdravem
Zubaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Zubaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze