Ordinace praktického lékaře
Tovární 1, Velké Pavlovice

Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolí

Velmi erudovaný lékař.

Takzvaná Hano,/všichni víme,odkud vítr fouká/,můžeme být rádi,že si pan doktor chce s námi pacienty vykládat,snaží se najít čas i v tom množství lidí,které tam každý den má/na rozdíl od některých jeho kolegů/.Ráda si chvíli počkám,vím že budu kvalitně vyšetřena a ošetřena.Když jsem nemocná,nemám na spěch,když mě čeká kvalitní péče. Marie

Dlouhé čekání, příliš si chce povídat..a to s každým.

Jde o velmi svědomitého lékaře,vážím si jeho práce,moc celé naší rodině pomohl.Přeji mu také pevné zdraví a hodně síly do dalšího života. Vděčná pacientka

I

Je to PAN DOKTOR ,ktery bude mnoha lidem chybet ahlavne jeho zkusenosti.Po pravde mam strach az prestane ordinovat ale na druhou stranu mu odpocinek moc preji .Pane doktore jste velmi dobry lekar a moc vam dekuji za vasi peci. Ilona Barvikova

S panem doktorem jsem maximálně spokojená,škoda že odchází do důchodu, bude nám chybět....

S panem doktorem jsem nikdy problem nemela a rada si s nim povykladam i o osobnich vecech,umi naslouchat a taky se zasmat. Je to skveli chlap se kterym se bude tezko loucit,ale pravo na duchod ma kazdy a taky si chce konecne uzit vnoucat.

Souhlasím s předchozím hodnocením a nesu jako nespravedlnost,když na našeho pana doktora někdo hází špínu.

velice svědomitý lékař,těžko se s ním budeme loučit,až odejde do důchodu...

Je to skvělý,velmi obětavý lékař s velkou erudicí,vždy ochotný pomoci.Léčícelou naši rodinu a jsme s ním velmi spokojeni