Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolíCeník
Velmi erudovaný lékař.
Takzvaná Hano,/všichni víme,odkud vítr fouká/,můžeme být rádi,že si pan doktor chce s námi pacienty vykládat,snaží se najít čas i v tom množství lidí,které tam každý den má/na rozdíl od některých jeho kolegů/.Ráda si chvíli počkám,vím že budu kvalitně vyšetřena a ošetřena.Když jsem nemocná,nemám na spěch,když mě čeká kvalitní péče. Marie
Hana
Dlouhé čekání, příliš si chce povídat..a to s každým.
Jde o velmi svědomitého lékaře,vážím si jeho práce,moc celé naší rodině pomohl.Přeji mu také pevné zdraví a hodně síly do dalšího života. Vděčná pacientka
Ilona Barvikova
Je to PAN DOKTOR ,ktery bude mnoha lidem chybet ahlavne jeho zkusenosti.Po pravde mam strach az prestane ordinovat ale na druhou stranu mu odpocinek moc preji .Pane doktore jste velmi dobry lekar a moc vam dekuji za vasi peci. Ilona Barvikova
pacientka
S panem doktorem jsem maximálně spokojená,škoda že odchází do důchodu, bude nám chybět....
pacientka
S panem doktorem jsem nikdy problem nemela a rada si s nim povykladam i o osobnich vecech,umi naslouchat a taky se zasmat. Je to skveli chlap se kterym se bude tezko loucit,ale pravo na duchod ma kazdy a taky si chce konecne uzit vnoucat.
Mirek
Souhlasím s předchozím hodnocením a nesu jako nespravedlnost,když na našeho pana doktora někdo hází špínu.
pacientka
velice svědomitý lékař,těžko se s ním budeme loučit,až odejde do důchodu...
Josef
Je to skvělý,velmi obětavý lékař s velkou erudicí,vždy ochotný pomoci.Léčícelou naši rodinu a jsme s ním velmi spokojeni