Ordinace PL stomatologa
kpt. Jaroše 299, Mělník

Zobrazit ostatní profily zubařů v okolí

Umístění: Ordinace PL stomatologa Prevence

Chodím k ní léta. Skvělá,max spokojenost. Dobrá práce,nikdy mi ještě nevypadla plomba kterou paní doktorka udělala. Zdeněk Vítek

Měla jsem názor na paní zubařku velmi kladný, ale poté jsem se odstěhovala do Prahy a musela si najít zubaře jiného, jaké překvapení mě čekalo, když mi našli 7 kazů, které ovšem objevili jen díky rentgenovým snímkům, které zřejmě paní doktorka vůbec nepovažuje za důležité. O dentální hygieně, která je také velmi důležitá, se mi paní zubařka taktéž nikdy ani slovem nezmínila, slyšela jsem jen vždy: ,,chrup máte v pořádku, žádné kazy.´´ Takže jsem upřímně zděšená tímto přístupem k pacientovi. Asi spousta lidí k ní chodí s tím, že jsou spokojení, myslí si, že jsou naprosto bez kazů, ale jste si opravdu jisti? :-)

Ja muzu pani doktorku jedine chvalit. Ma skvely pristup a zajem o sve pacienty.

Moc hodná paní doktorka k nám dospělým i našim dětem. Profík, který dobře zná svou práci i své pacienty.

Skvělá doktorka s lidským přistupem.

Tato paní zubařka má podle mě ke svým pacientům velice lidský přístup. Každého si pamatuje, a tím pádem ke každému přistupuje jako k člověku, a ne jako k pouhému řadovému čislu. Vždy se snaží pomoci, a vyhovět přání pacienta. Když má pacient akutní potíže, může k ní bez problémů přijít, a ona ho ošetří.
S paní doktorkou jsem opravdu spokojena.

Jedna z nejhorších zubařek, se kterými jsem se setkala - paní doktorka mi přišla trošku sadistická, když tvrdila, že "to nemůže bolet" a přitom mi úplně tekly slzy... Ochoty také moc nepobrala. Raději jsem přešla jinam a nyní si nemůžu na nic stěžovat

Jsem velmi spokojená.. :o)

Já i moje rodina, jsme velice spokojeni. Vždy je příjemna a pečlivá.

Tuto paní zubařku nepovažuji za dobrou. Není profesionální, nemá žádný lidský přístup k pacientům. Příklad - chtěla jsem, zda by se podívala na dceru (v té době jí byly 2 roky) tak mi sdělila, že stejně nemá ještě všechny zuby a ať si počkám. A tových nebo podobných případů je z mého okolí více. K paní zubařce jsem se již nikdy neodvážila objednat a raději jsem šla tam, kde si pacientů VÁŽÍ!!