MUDr. Stanislava Stuchlíková

Alergolog Více

Frýdek-Místek 1 adresa

Odborný lékař alergologie a imunologie
Novodvorská 3060, Frýdek-Místek

Zobrazit ostatní profily alergologů v okolí

dobrý doporucuji

Já s ni osobně mam dobre zkušenosti chodim k ni od svojich pěti let a nezda se mi tak špatná, ano má svoje mouchy,ale jako většina lékařu v naši česke republice

Takovou zkušenost, kterou mámp od dnešku s paní "doktorkou", to se jen tak nevidí. Opravdu se nedivím, že pak vycházejí články o umrtích dítěte ačkoli s nimi rodiče navštívili pohotovost!!!! Dcera měla při léčbě antibiotiky stále horečky ke 40 a paní doktorka mě seřvala(ano tohle si lékař dovolí k vystrašené matce nemocného dítěte)že je to tím, že jí prý blbě dávkuju panadol!!!! Až po té co to uslyšela z čekárný má maminka a vběhla dovnitř aby doktorce vysvětlila jak se chovat, tak se konečně ujala toho, aby se vůbec na mou dceru podívala. Pak konstatovala že jí vůbec nic není!!! Nenechali jsme se odbýt a okamžitě se vydali do příjmové ambulance na dětské oddělení kde dceru HNED HOSPITALIZOVALI s náběhem na otravu krve ve spojení s virozou! A tahle paní by prosím chtěla léčit děti? Takovým lidem by neměl být dán ani diplom. Jsem neskutečně rozhořčená a zváším zda nepodám snížnost na vyšší místa. A vy kteří na ni narazíte, nenechte se odbýt!!Ta paní neví co dělá, neumí léčit a ani se o to nesnaží, raději jděte přímo na příjem na dětské oddělení, kde ve Frýdku Místku byli neskutečně příjemní, vstřícní a ochotní! Pravý opak té hrůzy na pohotovosti. Siudová

Taky nemám dobrou zkušenost. I na pohotovosti a taky na vyšetření alergologickém.
Nevím, já nechápu, jak může vyšetřovat děti. Můj syn při vyšetrřní plakal a tak byla hnusná a zlá. Dokonce už před tím vyšetřením řekla, že syn je negativistický a proto neví zda bude test na alergie možné udělat.
Je to velice zlá žena. Vůbec nedoporučuji na vyšetření s malými dětmi.Srogončíková

Paní doktorka léči mně i mé syny 7let a vždy ji ráda doporučím.Poradí ,vyhoví a nikdy jsem se nesetkala s neochotou komunikovat.Sestřička je velice hodná a vstřícná.

Má aktuální zkušenost s paní doktorkou z dětské pohotovosti: je nevstřícná, neochotná a nenaslouchající. Stále opakuje naučené formulky, nic nevysvětlí, neodpoví na dotaz, nepřipustí jinou alternativu.

Ze začátku je paní doktorka příjemná ochotná, ale když se vyskytne problém a neví si rady s léčbou tak je dost nepříjemná. Nejsem vůbec spokojená s takovou paní doktorkou a už jme se objednali jinam. Hodně známých už od ní odešlo a já utíkám taky. Vůbec nedoporučuji!!!

velmi dobrý, kvalitní, rozumí své práci, je ochotná

Nedoporučuji,při získání nového pacineta,protože z něj budou další body za výkon,milá a ochotná.Při další návštěvě je však ochota pryč - když chcete poradit nebo nedejbože předepsat mastičku pro dítě..

Z paní doktorky Stuchlíkvé jsem byla naprosto nadšená. To se mi v České republice nestává často, protože jsem ze zahraničí zvyklá na vstřícné a ochotné lékaře, což zde není vždy pravidlem. Paní doktorka i sestřička jsou velice příjemné a všechno ochotně vysvětlí.