AAA
Po třech letech. kdy jsem ordinaci nenavštívil jsem byl vyřazen.
Žádná SMS, žádný mail - zkrátka táhni... Na dotaz jestli bych mohl být přijat zpět jsem si vyslechl razantní NE!
Na jednu stranu vyřazení chápu, nejde držet pacienta do nekonečna pokud je dlouho nečinný, na druhou stanu bych očekával alespoň ten nejmenší náznak komunikace typu:
Nebyl jste tady dlouhou dobu, žijete ještě, pokud se do měsíce neozvete vyřadíme vás.
Bohužel v tomhle oboru platí - lidí je dost.
L.
K paní zubařce chodím už spoustu let a nikdy jsem neměla důvod si stěžovat - příjemná, pečlivá. V poslední době však začínám vnímat nedostatky - člověk i při objednání většinou čeká, akutní případy bere paní doktorka jenom v některé dny ráno, po několika dnech mi vypadávají plomby paní doktorkou udělané... A především - péče a zákroky jsou neskutečně drahé! Od akutních případů bez objednání, anestezii až po plomby... To vše mě bohužel vede k přechodu k jinému zubaři...
matka
K paní zubařce chodíme s manželem déle než 10 let. Jsme s její péčí naprosto spokojeni, vždy ochotná, pečlivá, bez problémů vysvětlí, jaký zákrok udělá a proč. Předem informuje o případných platbách. Před nedávnem k ní začali chodit i naše dvě malé děti (dvojčata), syn je velmi divoký, takže jsem měla obavu, jak to paní doktorka zvládne, ale zbytečně. Byla naprosto skvělá, chápavá, trpělivá a kamarádská, takže děti si od té doby často hrají na "paní zubařku". Ostatním můžu jen doporučit.
Určitě skvělá paní zubařka,která myslím nikoho nezanedbá a vše řeší hned,což za to čekání stojí.Taky se zdržíme dost dlouho,takže chápu,že se čekací lhůty nedají dodržovat.Takže sestřička i p.dr.jsou super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Perfektní přístup,velmi dobré a efektivní řešení problémů.
pacientka
vcelku vpohodě paní lékařka ,jen někdy náladová,ale jinak se dá,chodíme k ní 3 roky,vždy i když jsme objednáni čekáme,pomalá a pečlivá.
Upravit nebo spravovat profilZubaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Ostravě
Zubaři s Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna v Ostravě
Zubaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Ostravě