Individuální konzultace (60 min.) • Od 500 Kč
Partnerská či rodinná konzultace (60 min.) • Od 600 Kč
Víkendy a svátky (60 min.) příplatek • Od 200 Kč
Zobrazit ostatní profily psychologů v okolíSlužby a ceník služeb
Ostatní služby
Individuální konzultace (60 min.)
Od 500 Kč
Psychologická poradna Mgr. Stanislava Pečenková
Partnerská či rodinná konzultace (60 min.)
Od 600 Kč
Víkendy a svátky (60 min.) příplatek
Od 200 Kč
Psychologická poradna Mgr. Stanislava Pečenková
- v náročných životních situacích, které bývají spojené s pocity smutku, lítosti, vzteku, doprovázené stresem, špatnou náladou, nepohodou, úzkostí, nejistotou, vyčerpáním, neporozuměním okolí, zradou, osamocením, nedostatkem sebedůvěry, ztrátou smyslu života
- v oblasti mezilidských vztahů (partnerské, manželské, mezigenerační, kamarádské, pracovní, nevěra partnera), které mohou být doprovázeny konfliktními situacemi, neporozuměním, zklamáním, narušují duševní či tělesnou rovnováhu, vnášejí do života starosti, neklid, nepohodu
- při psychických obtížích spojenými se závažnými onemocněními, operačními výkony, ztrátami blízkých, s obavami spojenými s těhotenstvím, porodem či s problémy s asistovanou reprodukcí
při řešení problémů s narušeným sebevědomím a sebeúctou
Dále poskytuji poradenství rodinám či partnerským párům:
- při řešení partnerských a manželských krizí
- rodičům dospívajících dětí, kteří se potýkají s problémy souvisejícími s dospíváním dětí
- v problematice adopce či pěstounské péče
Poskytuji pomoc i v akutních krizových situacích (krizová intervence). Více na www.psycholog-pecenkova.cz.
Informace, které mi sdělíte, jsou důvěrné, nikomu je nepředávám. Pokud budete chtít, mohou konzultace probíhat se zachováním Vaší anonymity.
Gabriela
Měla jsem potíže s despotickým nadřízeným, který mně doslova šikanoval. Paní psycholožka mi pomohla najít cestu k řešení mého problému a naučila mě bojovat s mým nízkým sebevědomím. Paní psycholožka je velmi empatická a je moc milá. Doporučuji.
Lorem
Paní psycholožka se při párové terapii nedovede zaměřit na oba partnery. Nepřišla s žádnými nápady na řešení problému. Protože se paní psycholožka s trendy v životě mladých zasekla někde v minulém století, nebyla schopna pochopit určité věci a přenést se přes ně k našemu skutečnému problému. Jediné, co jsme si s partnerem odnesli bylo, že je lepší si o všem otevřeně promluvit hned, než abychom se tam museli vracet.
Mgr. Stanislava Pečenková
Vážená klientko,
během hodinového sezení jsem nemohla naplnit vaše přehnaná očekávání ohledně partnerské situace. Nesouhlasím s tvrzením, že jsem se nezaměřovala na oba partnery. Situaci se snažím vnímat objektivně, nedělám žalobce ani soudce v partnerských sporech, nekritizuji, nevychovávám... Snažím se hledat řešení, pokud je to možné. Bohužel nedokážu činit zázraky.
rederix
Pani psycholožka mi pomohla velice s mym problemem, s kterym budu ridit a vysvitla mi nadeje na svetlejsi zitrky. Uvidím, jak vse dopadne, ale jsem rad, ze mela stejne napady na reseni, jak jsem predpokladal ja.
Jana
Paní psycholožka byla profesionální, navrhované řešení našeho partnerského problému se nám jeví jako racionální. Pomohla nám pochopit přičinu našich problémů. (Netahala z nás peníze - situace se vyřešila v průběhu dvou sezení.)
Katka
Paní Magistra vypadá a mluví jako z jiného světa. Oba s manželem jsme při sezení u ní nevěděli zda se máme začít smát nebo brečet. Nicméně na určité typy lidí to možná může působit jako super rychlá partnerská terapie, protože než tohle znovu absolvovat tak se radši s partnerem domluvíte na všem,
Psychologové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Psychologové s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze