Byla jsem ze synem u této zubařky několikrát skrz kazy. Neustále nás jen posílala do Olomouce na fakultku, kde to opravují studenti, kteří nemají papír tak jako ona. Malý několikrát dobře spolupracoval a otevíral pusu, ale i přesto se paní zubařka nepokusila vyvrtat kaz aniž by mu ublížila kdyby se bránil... Její argument. Takže za nás nedoporučuji.
vl.bartoskova
Výborná lékařka,která se mi stará o zuby již 18 let a díky ní mám zuby i ve svém věku 74 let v pořádku. Také manžel ve svých 82 letech si na stav svých zubů nemůže díky péči paní doktorky stěžovat. Je vždy milá a soustředěná na práci a umí i poradit jak o zuby pečovat.
K paní doktorce už naštěstí nechodím.Díky ní mám hrůzu ze zubařů a při sedání do jejího křesla jsem se strachy potila.Nebyla schopná mě začít léčit paradontózu a dopadlo to tak,že před dvěma lety mě musel Mudr.Číhala provést operativní zákrok,ale bohužel díky nevčasné diagnóze od Mudr.Marečkové se s mým stavem nedá nic dělat.
S paní doktorkou jsem velmi spokojená. O mé zuby se stará více než 20 let. Má lidský přístup. Vzhledem k tomu, že se až panicky "bojím" zubaře (:-) , tak do "jejího" křesla sedám celkem v klidu a s důvěrou, protože vím, že mě nebude zbytečně trápit ... je velmi jemná a přitom rychlá a hlavně opravuje chrup kvalitně. Jsem ráda, že ji mám!!! a vřele ji doporučuji!
Marie Ciganeková
Paní doktorka Marečková je velmi vzácný člověk. Je velmi laskavá, neustále se vzdělává, velký odborník. Mohu všem vřele doporučit.