Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolíCeník
Karel
Velmi ochotná, hodná, příjemná a vnímavá lékařka. Bohužel její sestra byl pravý opak. Doufám že již změnila obor.
Mariana
Paní MUDr. Macková je skvělý praktický lékař. Vzhledem k tomu, že jsem se doposud často stěhovala a vystřídala více praktických lékařů můžu jen potvrdit, že má vstřícný přístup, směrem k pacientovi je komunikativní, vše vysvětlí a poradí. K poznámce, že hledá informace v knihách musím reagovat, že v současné nabídce farmaceutických firem je tolik léků, že to lidský mozek nemůže vše absorbovat a občas musí také brát ohled na pacientovy potřeby (vedlejší účinky, alergie, zda se může brát při kojení, atd.). Na sestru také nedám dopustit. Funguje skvěle. Spíše by se měli nad sebou zamyslet někteří pacienti, kteří zbyteně zdržují, přijdou se do ambulance vypovídat a při svých návštěvách nerespektují rozvrh ordinačních hodin. Mně se vždy vyplatilo zavolat předem a nikdy jsem nečekala víc než 15 minut.
U paní doktorky jsme celá rodina, několik desítek let. Kvalitní, pečlivá, ověřuje si věci, nestřílí od boku jako jiní lékaři /což se nám běžně stává i v nemocnici, kde lékaři bez vyšetření střelí diagnózu, do papíru ji nezapíší, spíše, aby se pacienta zbavili/.Ochotně vysvětlí a probere s pacienty jejich diagnózu, poradí. Prostě paní doktorka léčí. Stejně tak máme dobré zkušenosti i se sestrou.
Čekací doby jsou dané i složením pacientů. Má oblast se staršími lidmi, proto se u ní objevují pacienti s různými akutní stavy, pacienti vyžadující trvalou kontrolu, vracející se z nemocnic apod.
Velmi kvalitní lékařka. Doba čekání je přímo úměrná vysoké kvalitě a důkladnosti vyšetření u všech pacientů. Negativní hodnocení sestry je na místě. Doporučoval bych okamžitou výměnu. Kdepak je asi naše bývalá Stánička???
Dávám 10 z 10, neboť tato doktorka léčí už jen úsměvem :) Jsem u ní od malička a za nic bych nešel jinam.
klára
Paní doktorka se sice snaží, ale se složitějšími problémy si neví rady, vše dlouho hledá v knihách a nejhorší jsou čekací doby. Sestra také skoro nevychází a tak nevíte zda vůbec má cenu čekat nebo ne. Zkušenost zakládám na cca 5leté příslušnosti 3 členů mé rodiny, ne jedné návštěvě.
Zdeňka Kárná
Velmi hodná,pečlivá a příjemná paní doktorka.
Upravit nebo spravovat profilPraktičtí lékaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Brně
Praktičtí lékaři s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Brně
Praktičtí lékaři s Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna v Brně