Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolíCeník
Skvělá paní doktorka ;)
Anonim
Je to dobrá doktorka
PÍPA
Paní doktorka je nejlepší na světě , v životě jsem se nesetkal s tak profesionálním a zároveň lidským jednáním jako u ní. Vždy je velice vstřícná a laskavá. Je to nejlepší doktor jakého jsem kdy poznal. Tímto Vám velice děkuji :-D
p.
Musím říci, že s tak svědomitou lékařkou jsem se nesetkal, starostlivá ,citlivá,schopná a skromná, klobouk dolů.Věřím, že kdyby takových lékařů bylo více, bude naše zdravotnictví přímo ukázkové
MH
S paní doktorkou vycházíme velice dobře, je milá, stručná, dobře posoudí problém a lidsky poradí a pomůže.....opravdu jsme velmi spokojeni.
Pecháčková
Paní doktorku máme velice rády, chodíme k ní od narození a nedáme na ni dopustit. Je velice pečlivá a svědomitá a chová se k dětem velice dobře. Mohu všem jen doporučit.
IVA
S paní doktorkou jsme velmi spokojeni dětem umí naslouchat,komunikovat s nimi. Je všímavá,důsledná.
hegerová
Paní doktorka je velmi svědomitá a pečlivá, ochotná vyhovět. Jsme s ní spokojeni.
Paní doktorka je velmi milá,pečlivá a ochotná vždy pomoci.Děti ji mají velmi rády a rodiče také.Mimo to je i výborný alergolog.Škoda,že není takových více.