Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolíCeník
Martina Š.
Jedním slovem skvělá lékařka a to ve všech ohledech.
Mohu jedině doporučit!
Ing. Pavla Broklová
Paní doktorka je opravdový profesionál a mohu ji zařadit mezi nejlepší lékaře, jaké jsem kdy navštivila. Vždy je velmi milá, usměvavá, pečlivá, vyslechne si, co mám na srdci a následně s rozmyslem stanoví diagnózu, kterou, když je potřeba, podpoří ještě nějakým dodatečným vyšetřením a následně mi vše patřičně vysvětlí. Paní doktorku proto nemůžu jinak než hodnotit 5 hvězdičkami a jsem ráda, že takoví lékaři existují.
Jana
Nie som casty chodic k doktorom, tak sa mi pani doktorku Kubsovu tazko porovnava s inymi lekarmi. Dokazem ju len porovnat voci mojim ocakavaniam. A voci tym obstala a vzdy obstoji na 1*. Paci sa mi na nej, ze je pokojna, rozvazna, profesionalna - vzdy sa tvari prijemne a milo, vypocuje si, o co ide (mala som uz doktora, ktory sa me neopytal zhola nic a nepustil ma k slovu!). Dalej ocenujem, ze je velmi pedantna! Pravidelne mi sleduje krvne vysledky a ked sa jej nieco nezda, radsej opakuje a riesi radsej mensie vykyvy, nez by nieco zanedbala.
Proste takto si predsavujem, ze sa ma lekar k pacientovi chovat.
hippo@cbox.cz
Jedna z mála lékařů, kterým věřím. Zatím se vždy "trefila" do problému a pomohla.
Jsem invalida, byl jsem v několika nemocnicích, ale výsledek v nich byl vždy rozporuplný.
Novák
verumolti
k pani doktorce chodim od te doby co jsem musela odejit od dětskeho lekaře tudiž kolem 15 let.nikdy jsem se nesetkala s tak hodnou pani doktorkou ktera vždy je přijemna a pokažde je strašně milá,dnes je mi 36 let ač už nebydlim na praze 5 nedokaži si představit že bych měla dochazet k jinemu ošetřujicimu lekaři.timto bych ji chtěla moc a moc poděkovat za to jaka je děkuji pani doktorce Hejny-Kubšovy.
Trkola St
S.Trkola 87r. 4.3.2009 jsem napsal hodnocení p.doktorky "velmi dobrý !! a dnes 4.6.2013 to musím opakovat ,
její přístup k starým občanům je skutečně velmi příkladný !!DÍKY
Ing.Bílek Alexander
S prací paní doktorky, kde docházím mnoho let jsem velice nadmíru spokojený a proto hodnocení její záslužné práce oceňují 5 hvězdami tudíž výborné.
Františka V.
Profesionální, seriozní, lidský přístup, neumím si představit lepší lékařku
Zelinková O.
Velmi přívětivá a skvělý diagnostik
Skvělá paní doktorka s osobním přístupem.
Praktičtí lékaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Praktičtí lékaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze