Zobrazit ostatní profily imunologů v okolíSoukromý pacient (bez pojištění)
Zobrazit ostatní profily imunologů v okolíCeník
Michal
Paní doktorka je velký odborník, přistupuje k vyšetření svědomitě a nic nezanedbá. Takže mám u ní pocit, že jsem v dobrých rukou :)
Paní primářka je velmi dobrý odborník, dojížím k ní už dost dlouho, v našem městě byl tehdy jen jeden alergolog, který ani nepoznal, že se mi rozjelo astma.Nyní jsem v opravdu zlatých rukách paní doktorky, jí patří můj dík. Iva V.
Alena
Paní primářka je velmi laxni, taková mdlá (už jak podává ruku), ráda experimentuje bez výsledku a předepisuje léky, za které něco dostane od farmaceutikých firem nebo na které má akci ta jejich lékárna. Taky nedává pořádné zprávy, takže vlastně na ní nikdo nemůže, protože nic nerozhodne černý na bílým. Osobně sem s ní nebyla vůbec spokojená, ke mně se chovala dost nadřazeně, jak kdybych byla blbá a chtěla po ní kdoví co. Už rok chodím na Vinohrady a tam je to úplně o něčem jiným.
Jana J.
Paní primářka je odbornice a člověkem na pravém místě. Jsme velmi spokojeni s její péčí.
Upravit nebo spravovat profilImunologové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Imunologové s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze
Imunologové s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Praze