MUDr. Stanislava Heroutová

Pediatr Více

Smidary 1 adresa

Ord. PL pro děti a dorost, alergologie
U Střediska 100, Smidary

Oborová zdravotní pojišťovna

Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolí

S touto paní doktorkou nemám dobré zkušenosti. Chodila jsem k ní s dcerou na alergologii...naštěstí jsme už přestoupili jinam, protože její přístup byl otřesný. Nechápu, jak může dělat DĚTSKOU lékařku! K dcerce se chovala chladně, jakoby ji obtěžovalo, že tam chodíme. Jeden příklad za všechny: když bylo malé rok a půl, byli jsme k ní objednáni na osmou hodinu. I po několika urgencích jsme se na řadu dostali až o půl jedenácté, když jsem se už oblékala, že odcházím. Když jsme vešli do ordinace, doktorka nás vysloveně seřvala, že proč prý malá brečí, že takhle jí asi žádné injekce nemůže píchnout, protože by se cukala. Nakonec jí poslechla na plicích a šli jsme domů. Čili jsme skoro 3 hodiny s malou čekaly, ač jsme byli objednány, upozorňuju, že malé byl rok a půl - a čekejte někde 3 hodiny a udržte dítě v klidu!!!!! a ještě jsme dostali vynadáno, že holčička po třech hodinách brečí....mezi tou osmou a půl jedenáctou, kdy jsme čekali, brala doktorka i neobjednané pacienty, studenty, dospělé...ale rok a půl staré dítě asi může počkat....teď chodíme už 4 měsíce na polikliniku II a jsme naprosto spokojeni.

K paní doktorce chodím s alergickým synem, po dlouhodobých potížích, když jsme se k ní dostali, mu otestovala základní sadu testů, které vyšly všechny negativně a objednala nás za několik měsíců. Takto to postupuje v podstatě stále (už několik let), paní doktorka předepíše tlumící léky, nenašla za tu dobu žádnou příčinu potíží ani se o to nijak nesnaží, nekomunikuje. Zůstáváme u ní jen proto, že jsem příznivce alternativní medicíny, takže touto cestou se nám podařilo problémy výrazně zmírnit, našla jsem pomocí elektroakupunktury částečně i příčity problémů a doopravdy si k paní doktorce pouze chodíme 3x za rok vyzvednout recept na léky, bez kterých se syn zatím neobejde.

Š

Velmi doporučuji. Paní doktorka je velmi pečlivá a vstřícná. Rozhodně nemám pocit, že by něco zanedbávala. Vždy mým dětem poskytla maximální péči. Tuto zkušenost nemám jen já sama, ale potvrdili mi jí i mé známé.

Já jsem měla paní doktorku velmi ráda. Chodila jsem k ní od narození do mých 18 let a můžu říct že jsem s ní byla spokojená. Pozná a pomůže. Vždy mi řekla co mi je a proč to tak lečí. Nemůžu soudit jestli se její chování změnilo za ta léta co už k ní nechodím. Ale já na ni mám jen dobré vzpomínky.

My jsme velmi a velmi spokojené!