Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolíCeník
mailis
Paní doktorka i se sestřičkou - velmi profesionální. Pozitivně hodnotím lidský přístup a léčbu nejen léky.
Drlici
paní doktorka i sestřička jsou PROFESIONÁLKY......a k tomu vždy přidají úsměv
host
když k nám paní doktorka přijela pár dní po návratu z porodnice domů,hned jsem si jí oblíbyla a jsem ráda,že se svoji prvorozenou dcerkou chodím právě k ní.Sestřička hrozně milá,usměvavá,na malou mluví hezky a paní doktorka ůžasná,má opravdu vztah k dětem,na malou hezky povídá aby se nebála.Jen tak dál,takové doktory a zdravotní sestřičky pozlatit :-))
Moc doporučuji vč.sestřičky tvoří skvělý profesionální tým.
Díky tomuto hodnocení se mohu a velmi ráda připojím k hodnocení,,NEJLEPŠÍ,,
Poňevadž paní doktorka Coufalová pro nás vždy udělala maximum u obou mých dětí.
Nepodcenila začínající zdravotní problémy,doporučila návštěvu nemocnice a tak zabránila následným komplikacím,..
Paní doktorku vřele doporučuji a chválím za její práci a vztah k dětem,stejně jako paní sestřičku.
Děkujeme za její péči,..
Juříková Š.
Výborná paní doktorka. Velice pečlivá a nic nepodceňuje. Kdykovil jsem se naní obrátila i mimo ordinační hodiny, přijela osobně a vše vyřešila na místě.
helča pust
Už jsem vyzkoušela více pediatrů,musím však říct,že jsem konečně spokojená.
Paní doktorka je vždy vstřícná,milá a dokáže poradit.Za to jí díky.
A sestřička je také moc hodná.
Moje děti je mají obě dvě rády.
Neznám lepší paní doktorku.Vždy ochotná,milá.
Drlíková Zuzana
Pani doktorka je skvělá! Pracuje pečlivě, je opatrná, nabízí alternativní léčbu. A společně se svou sestřičkou myslí na dobro pacientů. Za rok a půl péče o mou dceru nemám jedinou výhradu.
Eva Sch.
Ochotná, milá, pečlivá