MUDr. Stanislava Coufalová

Pediatr Více

Mohelnice 1 adresa

Praktický lékař pro děti a dorost

Okružní 10, Mohelnice 78985

Paní doktorka i se sestřičkou - velmi profesionální. Pozitivně hodnotím lidský přístup a léčbu nejen léky.

• D

paní doktorka i sestřička jsou PROFESIONÁLKY......a k tomu vždy přidají úsměv

• H

když k nám paní doktorka přijela pár dní po návratu z porodnice domů,hned jsem si jí oblíbyla a jsem ráda,že se svoji prvorozenou dcerkou chodím právě k ní.Sestřička hrozně milá,usměvavá,na malou mluví hezky a paní doktorka ůžasná,má opravdu vztah k dětem,na malou hezky povídá aby se nebála.Jen tak dál,takové doktory a zdravotní sestřičky pozlatit :-))

• Moc doporučuji vč.sestřičky tvoří skvělý profesionální tým.

• Díky tomuto hodnocení se mohu a velmi ráda připojím k hodnocení,,NEJLEPŠÍ,,
    Poňevadž paní doktorka Coufalová pro nás vždy udělala maximum u obou mých dětí.
    Nepodcenila začínající zdravotní problémy,doporučila návštěvu nemocnice a tak zabránila následným komplikacím,..
    Paní doktorku vřele doporučuji a chválím za její práci a vztah k dětem,stejně jako paní sestřičku.
    Děkujeme za její péči,..

Výborná paní doktorka. Velice pečlivá a nic nepodceňuje. Kdykovil jsem se naní obrátila i mimo ordinační hodiny, přijela osobně a vše vyřešila na místě.

• H

Už jsem vyzkoušela více pediatrů,musím však říct,že jsem konečně spokojená.
    Paní doktorka je vždy vstřícná,milá a dokáže poradit.Za to jí díky.
    A sestřička je také moc hodná.
    Moje děti je mají obě dvě rády.

• Neznám lepší paní doktorku.Vždy ochotná,milá.

• D

Pani doktorka je skvělá! Pracuje pečlivě, je opatrná, nabízí alternativní léčbu. A společně se svou sestřičkou myslí na dobro pacientů. Za rok a půl péče o mou dceru nemám jedinou výhradu.

• E

Ochotná, milá, pečlivá