Hanavop
Paní doktorka jednoznačně skvělá. Vždy perfektní práce a podotýkám- zcela bez bolesti.. Chodíme zde celá rodina a víme, že lepší ošetření nikde jinde nenajdeme. děkujeme a přejeme pevné zdraví !!
stafetku
Nevim jak vy ale ja mam špatnou zkušenost z pani doktorkou ,vrtala my zub moudrak a na pozadani odemne ze si připlatim za injekci odmitla ze na to nic neni trpela jsem jak cip
Pacientka
Od dětství se bojím zubařů. U této paní zubařky, nemám strach, nic nebolí, vždy mi dopředu řekne co mi bude dělat a jaké budu mít pocity.
NEMĚNILY BY JSME CELÁ RODINA
Jaroslav Havrlant
Roky prověřena odborná péče na vysoké úrovni, lidský přístup, spolehlivost v diagnostice, trpělivost při práci s pacienty a vysvětlení všech okolností týkajících se toho kterého případu. A to bez ohledu na osobu pacienta, jeho postavení ve společnosti a sociální situaci.
Výborná lékařka.
Není co řešit!
Nejlepší zubní lékařka!!!
cecan
Tak k téhle zubařce jsem přešel po doporučení ostatních...a dobře jsem udělal ;)
sandra
Nejlepší doktorka kterou znám... její chování k pacientům je skvělé!!! Chová se vždy moc mile a žádný zákrom mě od ní nikdy nebolel!!!
S Skvělá Paní zubařka, přívětivá, vstřícná, atmosféra při návštěvě, jako by člověk šel na dobrou večeři, žádný strach z bolesti a jiných nepříjemností. Kéž by takových doktorů bylo víc
Upravit nebo spravovat profilZubaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Novém Jičíně
Zubaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Novém Jičíně
Zubaři s Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna v Novém Jičíně