Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolíCeník
Petra
Paní doktorka je moc milá, s dětmi to umí, důkladně vyšetří, neodbyde a léky dává s uvážením. Obrovská spokojenost.
sympatická dětská lékařka s milým přístupem - což u dětské by mělo být základem :)
Výborná,milá, hodná spolehlivá lékařka,s profesionálním a velmi jemným přístupem k dětem i rodičům.Takových lékařů by mělo být více.
A.Sturmová
Paní doktorka je opravdu báječná, hodná, milá a vstřícná. Pečlivá a dobře poradí. Také sestra paní Kroulíková je skvělá. Takže jí všem doporučuji, chodím k ní od narození a teď se i s dětma a je stále moc hodná.
JakubStoll@seznam.cz
Opravdu - nejlepší. Paní doktorko, stýská se mi. A to k Vám nechodím jen něco málo přes 3 roky :) J.Štoll
Spokojená Expacientka
Paní Brožková je nejlepší dětská lékařka, co znám. Vždy jsem k ní chodila s radostí a díky její skvělé péči mě vyléčila, jak jen rychle to šlo. Kdyby to bylo možné, navštěvovala bych jí dále. Pokud bych měla někomu doporučit pediatra, rozhodně by to byla právě paní Brožková, vždy příjemná a velice schopná žena.
T.P.
Velmi dobrá lékařka,spolehlivá,ochotná a velice pečlivá.
je dobrá
Hájková Z.
Výborná,spolehlivá lékařka,s profesionálním a velmi jemným přístupem k dětem i rodičům.
D.Š.
Výborná doktorka, znám ji již přes 20let.Vždy k dětem milá,usměvavá.Sama navíc poradí jak při nemoci postupovat, čeho se vyvarovat,..Jen doporučuji.