Zobrazit ostatní profily alergologů v okolíCeník
M.K.
Som veľmi spokojná s jej ľudským a profesionálnym prístupom a s tým, že sa snažila riešiť príčinu môjho atypického ekzemu prirodzenou podporou môjho vlastného imunitného systému. Ďakujem.
Elisabeth S.
Paní doktorka byla úplně fantastická svým přístupem jako lékař i člověk.Velmi si cením její profesionality kombinované s jednoduchostí principů léčby.Bohužel již lékařskou praxi nevykonává,ale radami z jejich konzultací se řídím dodnes.
Souhlasím s hodnocením všech,máme s paní doktorkou, sestřičkou a ostatními perfektní zkušenosti, škoda, že s takovým přístupem se člověk nikde jinde nesetká, ostatní zdravotní zařízení se mají ještě co učit.
Mudr. Bannasová, pomohla nejen mě, ale i mým známým a hlavně dětem s šíleným atopickým exémem. Stojí to velké peníze, ale výsledek stojí za to. Žádné kortikoidy, žádné svědění kůže, úleva. Problémy odezní a psychika se správí...od dětí, kteří chodí do školy i po dospěláky. komentář z Hořic v Podkrkonoší
Filip Pokorný
Paní Doktorka je odbornice to se pozná hned jak jí uslyšíte.Mě pomohla také a dobře. všem doporučuju příjemné vystupování, vyslechne vás a snaží se vám poradit. Udělá celkový rozbor uplně všeho a vždy se dobere k výsledku. Prostředí je také příjemné sestřička vždy usměvavá, vždy se sní krásně popovidálo když mi brala krev a to bylo co říct když mi netekla, nakonec jsi stím vždy poradila a to jsem tam dojížděl až z Moravskoslezského kraje.
martina m
velmi milá,vždy upravená a s dobrou náladou. ačkoliv je to specialista a to opravdový,nad nikým se nepovyšuje a všem pomůže a poradí.vřele všem doporučuji. dala bych všechno a ostatní asi taky za uzdravení,takže její síla, teorie,praxe,otevřenost a umění pomáhat se nedá peněžně vyčíslit.
Jindra Grunová
Paní doktorka je super,mojí vnučce pomohla ve velmi krátké době zbavit se projevů atop.ekzému,na základě interního vyšetření stanoví životosprávu, podrobně rozebere výsledky vyšetření,upozorní na chyby,ale také potěší tím,co je dobré, zodpoví jakýkoli dotaz,sestřička také bezva, chválím a mockrát děkuji,mám za co.Jezdímé za paní doktorkou již šest let asi 250 km a budeme, dokud to bude potřeba.
Upravit nebo spravovat profilAlergologové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Alergologové s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze
Alergologové s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Praze