Zobrazit ostatní profily urologů v okolíCeník
Miloslav Nemeškal
Člověk se tam cítí jako někdo o koho má pan doktor opravdu zájem. Moc si pana doktora vážím a měl jsem pocit, že když viděl moje zlepšené výsledky, že měl radost větší než já - to se opravdu nikde jinde jen tak nevidí. Děkuji za péči a vřele doporučuji.
LM
Pan doktor je naprosto úžasný. Jsem moc ráda, že k němu můžu chodit. Je nejen skvělý lékař, ale také velice příjemný muž. Dokáže mě povzbudit a mám pocit, že to má cenu. Když jsem chodila k jiným nefrologům, tak jsem se výsledky vůbec nedozvěděla a setkávala jsem se s naprostým nezájmem lékařů. U pana doktora vím výsledky do hodiny a všechno spolu probereme. Je moc milý, usměvavý, galantní, citlivý, vnímavý, empatický. Vždy se na něj moc těším a je to příjemné setkání. Jsem z pana doktora nadšená. Nemůžu nic jiného než na něj pět chválu.
S panem doktorem jsem naprosto spokojená. Je velmi dobrý lékař, příjemný, milý, vnímavý a citlivý. Vždy mi srozumitelně vysvětlí konkrétní postupy léčby, předpokládaný vývoj nemoci a budoucí možnosti léčby.
Víte vážení, není člověk ten, aby zavděčil se lidem všem.Myslím, že jak jistě víte všichni, každy staví to svoje zdraví na první místo teprve až opravdu onemocní, no a v tu chvíli má dojem že " zázraky se dějí" OMYL , NEDĚJÍ vážení, nedějí se zázraky to jen doktor, který vás nebere jako kus dobytka a zase nějakou tu práci navíc se postará, aby se vám alespoň ulevilo od bolesti a při tom aby následky léčby jedné většinou vámi zanedbané části vašeho těla neudělali větší paseku než užitek. Každé rozhodnutí není správné, ale doktor musí udělat vždy to správné a to Pan Šurel bez pochyby dělá...
Navíc jeho vytíženost je tak veliká díky vaší důvěře v něj a jeho přístupu k vám.
Tímto pana doktora srdečně zdravím a děkuji za jeho péči .
Pan doktor mi moc pomohl. Přišel mi na nemoc, kterou vyléčil antibiotiky a nyní jsem díky němu šťastná a zdravá. Děkuji pane doktore a přeji Vám hodně úspěchu v osobním i pracovním životě.
~ [dodano 2011-02-08 08:13:02] to je komentář pana doktora???
diky
Jako lékař je skutečně odborníkem na svém místě, pouze je vidět že je velice přetížen, přiji mu, ať dlouho vydrží být v kondici a zdráv.
Pan MUDr. Šurel je dobrý lékař, spousta negativních hodnocení vychází rovnež z jedná IP adresy, MUDr. Šurel je sečtělý a odborník na svém místě. Jako jediný dokázal reagovat na situaci kdy umíral člověk a lékaří, kteří měli reagovat nedělali nic a on dokázal alespoň prodloužit pacientovi život. Děkuji mu za to, má můj obdiv a uznání.
Není to tady nějaký domotaný ?
Lidi, píšete skutečně o Dr.Šurelovi, který dříve ordinoval v Bohunicích, nyní na Viniční ?
Chodil jsem k němu 12 let. Měl velmi dobrý přístup, v rámci možností jemu daných. Vesměs ochotný poradit a pomoci i mimo svůj obor.
Někdy trochu moc prostořeký, ale vždy ČLOVĚK.
Ovšem z některých příspěvků tady je mi smutno. Možná někteří bývalí kolegové nemůžou unést že se vykašlal na buzeraci v nemocnici a šel na privát...
Upravit nebo spravovat profilUrologové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Brně
Urologové s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Brně
Urologové s Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna v Brně