Zobrazit ostatní profily ortopedů v okolíCeník
xsarasx99
navstivila jsem tohoto ortopeda s problemy kloubu, jednani bylo velmi neprofesionalni, odbyval me, ackoliv jsem zadala rentgen a dalsi vysetreni nic z toho neudelal. vyuzila jsem jine pracoviste v Praze kde byl pristup naprosto odlisny .. do teto ordinace jiz nevkrocim..nechapu jak tento lekar muze byt primar ortopedie v nemocnici JH
Vendy
Nemuzu rict o jedine chybe, je velmi profesionalni a moc dobry doktor, s kazdym problemem mi pomohl a radne vylecil. Jsem velice spokojena.
MissDixi
Nejhorší lékař, jakého jsem v životě potkala. Do nemocnice jsem přišla s diagnózou „natržený meniskus“ po pádu, v koleni jsem měla neomezený pohyb, před úrazem jsem aktivně sportovala. MUDr. Stropek nezvládl de facto banální operaci - artroskopii (dělanou 2 vpichy do kolena) ani na 2. pokus (během 1 měsíce mě operoval 2x). Bezprostředně po 1. operaci mi koleno mohutně krvácelo dovnitř, celá noha mi hrála všemi barvami a koleno jsem měla velké a oteklé jak kopačák. 3 týdny jsem strávila v ukrutných bolestech v polosedě. A to vše jen proto, že se mi před 1. operací v nemocnici ani nenamáhali udělat test na srážlivost krve (Quick), což by podle mého názoru mělo být jedno z nejdůležitějších předoperačních vyšetření! Teprve z operačního protokolu, který jsem si vyžádala po půl roce, jsem zjistila, že jsem při obou operacích nadměrně krvácela. To mi ovšem můj operatér MUDr. Stropek jaksi zamlčel. Mezitím mi min. 5x lékaři na ambulanci tahali z kolena krev s krevními sraženinami. Nevím, na co čekali. Po necelém měsíci primář rozhodl, že je nutná další operace a koleno se musí „vyčistit“. Operaci prováděl znovu MUDr. Stropek. Komunikace nulová. Když jsem šla na kontrolu, žádala jsem ho, aby mi předepsal rehabilitace, ale dle jeho slov na ně bylo ještě brzy. Koleno mi parádně zatuhlo, nohu jsem nemohla narovnat ani ohnout a musela jsem být znovu hospitalizována. Tím ovšem moje problémy neskončily. Dalších ¾ roku jsem trpěla neskutečnou bolestí, když jsem na to upozorňovala lékaře na ambulanci, nic neřešili. Prý že je to normální pooperační stav. Až v jiné nemocnici lékaři zjistili, že mám těžký Sudeckův syndrom, díky kterému se mi v operované noze odvápnily kosti a tento syndrom napadá i měkké tkáně a způsobuje nesnesitelné bolesti. Absolvovala jsem léčbu v hyperbarické komoře, další rehabilitace a spolykala spousty léků. Když moje koleno viděli lékaři v jiné nemocnici, tak se mě jeden lékař zeptal – cituji: „Kdo vám to koleno takhle zprasil?“ Než se mi ovšem stihly kosti zavápnit, tak se mi při naprosto běžném pohybu prolomila v koleni v důsledku Sudeckova syndromu kost (fraktura kondylu femuru). Opět jsem další měsíc strávila v nemocnici. Od 1. operace uplynulo již více než 1,5 roku, většinu dne trávím v bolestech na židli, chůze je pro mě utrpení, bez holí a bez ortézy neudělám ani pár kroků. Nejsem schopná dojít ani pro syna do školky, bez pomoci rukou se nezvednu ani ze záchoda. A to nemluvím o tom, kolik ta léčba stojí peněz mou zdravotní pojišťovnu, stát i moji kapsu. Několikrát do týdne musím jezdit na rehabilitace, na kontroly k dalším lékařům, absovovala jsem pobyt v soukromém sanatoriu a jsem v invalidním důchodu. Pane doktore, co kdybyste mi alespoň přispěl na léčbu, když už jste ze mě udělal mrzáka a vysvětlil mému synovi, proč musíme stále sedět doma a nemůžu ho vzít ani na dětské hřiště??? Zamyslete se nad sebou, vraťte diplom a radši běžte od válu, než někomu dalšímu zničíte život! Jsme asi tak stejně staří, tak se vžijte do situace, kdybyste od nynějška musel trávit život v bolesti na židli. Přišla jsem kvůli vám o normální život se svou rodinou, slušně placenou práci a díky vašim zfušovaným artroskopiím jsem adeptkou na umělé koleno. Takhle to dopadá, když člověk věří lékařům ve spádové nemocnici. Mělo mě napadnout, že v okresní nemocnici, kde neznají ani MRI, žádný odborník být ani nemůže. Však o tom také svědčí hojnost inzerátů na úřadu práce, nemocnice totiž neustále shání nové ortopedy. A jak to tak pozoruju již několik měsíců, tak jaksi bez úspěchu. Celkově JH-ortopedii hodnotím jako velice podprůměrnou. Na ambulanci jsem nejednou čekala i 5 hodin! a z ordinace jsem odcházela po 3 minutách. Víckrát bych si tam nenechala nohy ani oholit, natož operovat.
T.
Celkově jsem dost nespokojená s ortopedickou ambulancí v J.Hradci a ne jen já, ale spousta dalších lidí, kteří tam chodí. Vždycky se tam čeká, posledně jsme čekali dokonce 2h a 40min, pak přijdete na řadu, doktor Vás v podstatě odbyde, sestra s Vámi mluví jako byste jí svoji přítomností stěžovali život.. Špatná komunikace, nic moc odbornost - stejně tak, jak už někdo píše jsem byla pouze odeslána na neurologii a dostala jsem léky na bolest! Své problémy jsem tedy musela dále konzultovat s lékaři v Brně a v Praze.. Po přečtení zprávy od Dr. Stropka se všem pouze protočily panenky a rada od primáře, ortopeda, neurologa a diagnostičky zněla:,,Už tam nikdy nechoďte". A asi se tím budu řídit!
Hodnocení změněno moderátorem na slabý. Důvod: Příliš stručné argumenty k udělení nižšího hodnocení.
S Panem doktorem Stropkem jsem strašně spokojená vždy pomůže !!!!!
Pan doktor odhalil chybu jeho kolegu z jine nemocnice a doporucil operaci, kterou s kolegou uspesne provedli. Je to jiz nekolik let a jsem v poradku. Byl pratelsky a lidsky. Sla bych k nemu znovu!
já si nemůžu stěžovat, vyšetřil mě a následně operoval a zatím je vše dobré
betty
Byla jsem za ním jednou a už bych tam nešla, vyšetření mi neudělal žádné s tím, že to je to záležitost neurologa a doporučil jen Ibalgin.