Ženský lékař
Kuchařovická 11, Znojmo

Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolí

Z pana doktora jsem měla doslova šok, nejen že po předešlé pacientce nepřeroloval papír na lůžku, ale ještě mě požádal, abych si při prohlídce podržela háky, aby mohl udělat stěr. Taky prý je na problémy dobré požít jogurt. Tak nevím, připadala jsem si jako Alenka v říši divů.

Š

Tento pan doktor, ani nevím zda se mu tak může říkat, nemá s doktorem nic společného. Měl by odejít do důchodu a přenechat práci mladším a práce vzdatnějším doktorům, kteří mají zájem léčit ženy. I student má větší znalosti a přehledy než pan Růžička!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lékař, který dovede naslouchat pacientovi.

Pan doktor má na spoustu věcí velmi rozumný pohled, který navíc není poplatný aktuální módě. To v dnešní době není úplně běžné. Některým kolegyním možná budou znít divně rady "noste nátělník", nakonec si k tomu často ale dojdeme samy. Je pravda, že v dnešní době se často vše odehrává na jednom místě a ordinace není přeplněna technikou. K panu doktorovi se ale chodí úplně kvůli něčemu jinému.

Umí promluvit s pacientkou, uklidnit. Uznává křesťanské hodnoty. Dá praktické přírodní rady.

K panu MUDr. Růžičkovi chodím již několik let a můžu jen chválit, i když jsem dosud žádné závažné problémy neměla. Je mi 25 a jsem bezdětná. Divím se, že se tady objevily názory, které odsuzují, že si pan doktor dovolí poukázat na to, že holky kolem 30 pokud chtějí mít děti by o nich měly začít uvažovat. To, že starší matky mají větší problémy s těhotenstvím nebo vůbec s otěhotněním je všeobecně známá věc. Možná je problém v tom, že pan doktor se nebojí poukázat na nepříjemnou pravdu, kteoru pacientky nechtějí slyšet. Podobně když dokáže mluvit o výhodách i nevýhodách hormonální antikoncepce - oceňuji, že není jednostranný (jako mnoho lékařů ovlivněných farmaceutickými firmami).

Mam s panem doktorem zkusenosti z minulosti, navstevovala jsem ho v roce 2003 a byla jsem s nim moc spokojena, hned poznal problematicke tehotenstvi a poslal me na ultrazvuk do nemocnice. diky nemu se dnes muzu divat na svou dceru...

E

Souhlasím s paní xxx - pan doktor mi při každé prohlídce říká, abych už otěhotněla, že už mám na to věk. Že nevadí, když nemáme kde bydlet, ale dítě je prý důležitější. Netrpím žádnou chorobou, jsem zdravá, proto mi tento názor - mít dítě jen kvůli věku (28 let) přijde hloupý. Antikoncepci beru jen tři roky, a to mi neustále říká, jaké to jsou jedy, že pak budu brát prášky na otěhotnění atd. Odcházím od něj, protože mě nebaví, jak mě neustále stresuje. Jsou ženy, které mají první děti v 35 letech a vše měly bez problémů. Záleží na individuálním zdravotním stavu ženy a ne na věku. Nejsem spokojená.

Z

Pan Doktor je velice vztřícný komunikativní vždy pomuže a vysvětlí je moc profesionální a lidský...je super i celý jeho personál..chodím na kontroly pravidelně..a ráda.

vynikajici lekar na spravnem miste,a bez objednani