Zobrazit ostatní profily internistů v okolíCeník
Otakar Vlášek
Velmi pečlivý, velmi schopný. Klade důraz i na prevenci, vše podrobně objasní a vysvětlí, jde i do detailů
při zdůvodňování léčby.
vojtastaroch
Pan doktor vždy pozorně vyslechne a je velmi pečlivý
David
Podle toho co udělal mé mamce tak už jen zklamání. Mamka přišla kvůli kašli a horečce a pan doktor si jí jen poslechl a z dálky jí zkontroloval krk (takže asi ani nezkontroloval) věřím ,že se nechtěl nakazit, ale tak jestli se doktor bojí bacilů a radši napíše nějaké léky (způsobem zkusím a uvidím) pacientovi s potížemi v tom případě ať radši je v důchodu , kde neohrozí další pacienty. Bez dalšího váhání jí napsal ihned antibiotika a s tím jí poslal domů. Po 3 týdnech jsme se vrátili k panu doktoru, protože nemoc neustupovala a spíš se zhoršovala. Po této návštěvě nás poslal na krev a když jsem se ptal po telefonu na výsledky tak byl hrubý a choval se panovačně a nakonec mi to i vypl bez nějakého formálního pozdravu. Ještě ten den přicházíme osobně, kde se pan doktor chová jako kdyby se nic nestalo a s klidnou duší nám řekl, že se jednalo o virové onemocnění a doporučil nám nějaké tablety bez předpisu a bez jediné omluvy nás sprostě poslal domů. Určitě uvažuji o přechod k jinému lékaři.
Doktor, který má, dle mých zkušeností, nejvyšší poplatky za nutná potvrzení o zdravotním stavu.
Velice pečlivý, ochotný, odborně a srozumitelně vysvětlí příčiny problému a vždy pomůže.
Svědomitý, velmi pečlivý lékař. Vstřícné jednání k pacientům.
Svědomitý lékař
Kuba