MUDr. Stanislav Němeček

Hradec Králové 1 adresa

Stomatologická laboratoř
třída Edvarda Beneše 1549, Hradec Králové

Oborová zdravotní pojišťovna

Zobrazit ostatní profily zubařů v okolí

Umístění: Stomatologická laboratoř

Nejlepší zubař, takového už neseženu, chodil jsem k němu dlouhá léta já i má rodina, děkujeme za vše pane Němečku!

Včera u pana doktora poprvé. Perfektní přístup, vysvětlení rozdílu mezi různými variantami způsobu řešení. Ze zubaře mám panickou hrůzu, ale snad podruhé v životě jsem se nechal vrtat bez injekce a super.
Pan doktor bohužel u mne zdědí "odborné zásahy" svých kolegů, ale těším se, že konečně se budu moci opět naplno usmát.

Nejlepší stomatolog co znám.Skvělý a citlivý zubař.Neustále si zvyšuje svou odbornost.Kdybych ho znala dříve,tak jsem mohla mít zuby v daleko lepším stavu.Už jsem u něj s celou rodinou a všichni jsou také moc spokojeni.

N

Nedá mi,abych se ještě jednou k panu MUDr. Němečkovi nevyjádřila.Přečetla jsem si všechna hodnoceni,děkuji i za pana doktora za ty kladné ale nemohu a nebudu souhlasit s těmi,co ho kritizuji.Znám,mohu to tvrdit, pana doktora dobře,nesmírně si jeho i personálu vážím a to co tvrdí někteří jeho pacienti mě pobuřuje.Vím, jak moc je ochotný, pečilvý až pedant,jak vysoko profesionální je jeho přístup ke keždému problému.To,že se pořád s každým nevybavuje to lze chápat,tlačí ho čas! Mluví tolik kolik je třeba a hlavně je -li o čem.
Jsem ráda,že někteří "nespokojeni "pacienti pana doktora opustili. Alespoň uvolnili místo pro ty,kteří jeho perfektní práci,profesionálnost,lidskost ,člověčenství budou považovat.

N

Znala jsem několik stomatologů a mohu hodnověrně prohlásit,že lékaře,odborníka,člověka jako je pan doktor Němeček těžko jinde najdete.Stoprocentní odborník, pracuje s takovým nasazením, s jakým jsem se ještě u lékaře i z jiných oborů nesetkala.Ochotný kdykoliv pomoci,pracuje téměř bez přestávky ( pobouřil mě názor jedné pacientky,že v době práce jí,právě,že se nemá kdy najíst!) Výsledky jeho práce hovoří za něho- jsou perfektní.Jsem velice ráda,vážím si toho,že mohu být pacientkou takového elitního lékaře!

Mohu konstatovat, že kdybych poznala MUDr. Němečka dříve, například při svém příchodu do Hradce, můj chrup by byl ve výrazně lepším stavu, než se nachází v současnosti. Je to skutečně nejlepší stomatolog, jakého jsem kdy poznala.

Po 5 - leté pauze jsem se s důvěrou vrátila zpět k tomuto lékaři. Doporučuji, nemám nejmenší problém. Rychlé a odborné ošetření. Ochotný ihned řešit bolest či problém...super. Výborný na protetiku.

Vynikající odborník, který dokáže zachránit skoro nemožné. Díky moc pane doktore.

Jsem u neho 12 let a jsem s jeho odbornosti a pristupem velmi spokojen. Kulhavy

U pana doktora Němečka jsem přibližně 8 let. Za tu dobou jsem poznal jeho kvality, je to opravdu výborný zubař, jeho zákroky ani tolik nebolí a je velmi milý a ochotný. Pokud nebudu muset (např. kvůli stěhování), tak pana doktora měnit nehodlám.