Chirurgická ambulance - MUDr. Stanislav Křišťan
K Letišti 385, Klatovy

Oborová zdravotní pojišťovna

Zobrazit ostatní profily chirurgů v okolí

Umístění: Chirurgická ambulance - MUDr. Stanislav Křišťan Jiný

Jedná se o jednoho z nejlepších chirurgů v Klatovech. U nás v rodině chodíme s jakýmkoliv zraněním vždy k němu a víme, že se nám dostane vždy té nejlepší péče.

T

Neznám lepšího chirurga než je právě pan doktor Křišťan ! Velice milý, šetrný, lidský a ochotný přístup k jakékoliv věci! Veliká spokojenost při každé návštěvě!! DOPORUČUJI!

B

S panem doktorem jsem byl absolutně spokojen-jak s lékařským zákonem,tak s jeho komunikací se mnou.

Pan doktor je na takové město, jako jsou Klatovy, dost zkušený. Jsem s ním spokojen. Chodím k němu skoro každý půlrok a ošetří mě vždy dobře a bez bolesti. A nevim kde lidi viz. výše přišli na to špatné chování. Rád si s ním popovídám i při zákroku =).

Také doporučuji spokojen. Děkuji.

Po dnešním ošetření panem doktorem Křištanem jsem velice spokojen. Děkuji.

MUDr. Stanislav Křišťan je velmi vstřícný lékař, ale hlavně schopný a zkušený lékař. Hudebník Karel Šlehofer

velice milý doktor vždy velice dobře doporučí co a jak a hlavně vždy pomůže !!!!

Doporučuji

Odpovědi

1 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz

Dobrý večer,
má maminka má brennerův tumor v malé pánvy. nádor je již velkáý cca. 10 cm.. zasáhl hlavní cévu v noze.. na klinice nám řekli,že je tento nádor neoperovatelný díky této cévě. Napadlo mě, pokud by nešla amputovat noha, což jí navrhli i v motole v Praze.. co si o tom myslíte? jsem vážně již neštasná, mamince je pouhých 41 let :(

K otázce amputace končetiny se bohužel nemohu vyjádřit, neznám totiž, jak vypadá dolní končetina , která je zásobena tepnou, do které nádor prorůstá, zda je ohrožena na životnosti ,či není.Rovněž nevím, zda je tumor histologicky/ předpokládám, že byla provedena biopsie / benigní, či maligní, ale vzhledem k rozsahu nádoru předpokládám bohužel tu horší variantu.

s pozdravem Dr Křišťan

MUDr. Stanislav Křišťan