Zobrazit ostatní profily otorinolaryngologů v okolíCeník
Martin Cupák
1/5 Z důvodu, že nejde 0/5. Pan doktor zrovna sloužil v neděli na pohotovosti a vyšetřoval tatínka na příjmu(asi 11:30). Nejprve bylo jeho chování arogantní a tatínkovi se choval, jako kdyby tam byl navíc a hypochondr. Tatínek byl už 20 let na vozíku a stěžoval se na bolesti břicha, špatné dýchaní, špatně odváděl moč a měl 4 dny vysoké horečky( i 40°C). Pan doktor tatínka neprohlédl jen změřil teplotu kterou neměl, protože při příjezdu rychlé nám paní řekla, že má 38,5, že mu máme dát panadol na snížení. Než tatínek dojel do nemocnice, tak teplota klesla. Tatínka pak chtěl poslat hned domů bez žádných léku a ničeho. Pouze s doporučením, že si máme zajít zítra(pondělí na urologickou ambulanci). Maminka poté panu doktorovi volala a ptala se na situaci, kterou mu znova popsala do telefonu. Až na žádost maminky byl vyměněn katetr na odvod moči a předepsána antibiotika. Tatínka pak přivezla domů záchranka. Při příjezdu kolem 12:30 mu bylo ještě hůř než, když ho odváželi. Pak se stav tatínka zhoršoval, tak jsme volali znovu panu doktorovi skrz špatné dýchání a řekl, že on s tím nemá co dělat, že ho měli odvést na internu a tím to haslo. Poté jsme volali záchranku ještě kolem 18 hodiny(chtěli jsme volal znova dříve, ale tatínek nechtěl podstoupit to samé znovu, tak nikam jet nechtěl). Kdy už tatínek ztrácel vědomí, tak jsme volali rychlou znova. Tatínek byl poté na JIP, ARO a v pondělí ráno 1:50 zemřel.