Zobrazit ostatní profily imunologů v okolíCeník
dagzus
Skvělý lékař, skvělý člověk. Jen setkání s ním mne léčí. Všem určitě pana doktora Kačírka doporučuji a jemu moc děkuji a přeji pevné zdraví.
lenka
Pan doktor je opravdu uzasny. Ma skvely lidsky a pratelsky pristup a predevsim se snazi problemy resit (i kdyz jini se tim nezabivaji). Mohu jen doporucit!
Jižní Čechy
Pan doktor je nejlepší na světě. Naší alergické dceři velice pomohl. Hlavně diagnostikoval, co jí doopravdy je. Jezdíme k němu z Jižních Čech a vyplatí se nám to. Dceři odpadlo plno léků, a ani si nedýchá na astma díky panu doktorovi. Z celého srdce mu moooc děkujeme a jsme rádi, že ho máme.
boticka
Pan doktor Kačirek je jediny, kdo dokazal me i detem pomoci, poradit a kdo nas taky konečne zdiagnostikoval, diky nemu vime co nam je, timto mu ješte jednou dekuji. Je nesmirne mily, hodny a laskavy človek, kteremu to neuveritelne mysli!
OnkelPony
Kdybyste vzali televizního doktora House, odebrali mu jeho špatné vlastnosti a přidali lidskost, laskavý humor a upřímný zájem o pacienta, vyjde vám pan doktor Kačírek. Pokud máte takovou ňamku, jako je CPN, pak tohle je jedno z mála míst v ČR, kde vám pomohou. Díky, pane Doktore s velkým D.
J.M.
Opravdu nejlepší lékař ze všech!! Léčí již celou naši rodinu. Vynikající odborník s neuvěřitelně lidským přístupem :-)) Hledá a léčí příčinu a nikoliv pouze následek. Po prodělaném potratu mi diagnostikoval a vyléčil několik "chorob". Nyní se těším ze dvou krásných a zdravých dětí. Z celého srdce mu děkuji a přeji pevné zdraví.
dytrychová
Ten nejlepší lékař , jakého jsem kdy poznala
L.L.
Znám pana doktora více jak 35 let a chodí k němu celá moje rodina. Mohu jen potvrdit zkušenosti všech, kteří se na těchto stránkách vyjádřili. Nejlepší diagnostik, vynikající lékař a skvělý člověk. Plná čekárna je důkazem a já bych jen ráda popřála všem, abychom měli ještě dlouho možnost těšit se na jeho péči a laskavost. Panu doktorovi z celého srdce pevné zdraví, štěstí a ještě dlouho, dlouho prosím neopouštějte své pacienty.
Opravdu nejlepší.
Nejlepší lékař, kterého jsem poznala, velice mi pomohl a obdivuji jeho vitalitu.
Naslouchá, pomůže.
Marie T.
Upravit nebo spravovat profilImunologové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Imunologové s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze
Imunologové s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Praze