MUDr. Stanislav Flekáč

Mladá Boleslav 1 adresa

Stomatologická ordinace
Jiráskova 1320, Mladá Boleslav

Oborová zdravotní pojišťovna

Zobrazit ostatní profily zubařů v okolí

U tohoto lékaře jsem absolvovala chirurgický zákrok asi před 10 lety v místním znecitlivění, ale cítila jsem úplně všechno, zatím to byl můj nejhorší zážitek, porod proti tomu nic nebyl. Chování pana doktora naprosto příšerné, arogantní, když jsem po zákroku vyšla z ordinace, tak jsem se celá klepela, byla jsem v šoku, že něco takového můžou člověku v dnešní době dělat při vědomí. Nyní potřebuji vytrhnout 3 zuby moudrosti, z toho jeden chirurgicky a mám z toho takovou hrůzu, že dokud vyloženě nebudu muset, tak s tím nikam nepůjdu.

Tohoto pana doktora jsem byla nucena navštívit dvakrát v životě, kvůli vrostlým osmičkám naplocho do dásně. Poprvé to bylo hrzoné, ale podruhé naprosto příšerné. Kdo u něho byl, jistě mi uvěří, že jsem si u zákroku přála když ne umřít tak aspoń omdlít. Bohužel jsem pod zubem měla zánět, takže mi řekl že mi tu bolest přeje, protože jsem měla přijít dříve. Sestra měla špatnou náladu a řvala na mě ať se uklidním (třásla jsem se po celém těle a samovolně se mi řinuly slzy po tvářích). doktor si hvízdal a sekal zub. Po této otřesné zkusšenosti, kdy jsem byla ráda že jsem slezla schody dolů a dopalzila se do auta jsem u své obvodní zubařky nebyla tři roky a pokaždé se třásla hrůzou při pomyšlení že mám ještě někdy k zubaři jít. Strach mi vydržel dodnes a to mám za sebou trhání osmiček už 5,5 roku... Naprosto nechápu jak mu někdo může svěřit svoje děti!!!

Před několika lety jsem u pana doktora podstoupila dvě zubní operace, které nebyly jednoduché ani příjemné, ale jsem ráda, že je provedl právě tento zkušený stomatolog. S bolestí pacientů si moc starosti nedělá, ale pracuje přesně. Neměnila bych. A sesřička je vždy příjemná a vstřícná. Velmi si cením i krátké objednací lhůty.

Jeho práce přesná a bez problémů.Jen doporučuji.

Má dobrý přístup,ke pacientům a zbytečně nezdržuje.

K nezaplacení!